maritbet girişmaritbet
Siltaş Comfort'ta satışlar devam ediyor!

Siltaş Comfort'ta satışlar devam ediyor!

Siltaş Yapı tarafından inşa edilen Siltaş Comfort projesi İstanbul Sancaktepe’de konumlanıyor.

Siltaş Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Siltaş Comfort 5 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde, 12 katlı 2 blokta toplamda 100 konut ile üç katlı iki adet showroom ve tek katlı ticari alanlardan meydana geliyor.

Siltaş Comfort’ta 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Projede 2+1 daireler 99 ila 115 metrekare arasında, 3+1 daireler 140 ila 165 metrekare arasında büyüklükten oluşuyor.

Siltaş Comfort, sıra dışı mimarisi, seçkin yaşam tarzı ve yatırım değeri ile konut alıcılarının dikkatini çekiyor.

İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgelerinden Sancaktepe’de konumlanan Siltaş Comfort, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, kafe kütüphane, çocuk oyun parkı, kamelya alanları, kapalı otopark, yürüyüş ve bisiklet parkuru gibi birçok sosyal kullanım alanını bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Sınırlı sayıdaki özel konsept bahçe katı daireleri ile Siltaş Comfort, daire sahiplerine yeni bir yaşam deneyimi vadediyor.

Farlı bir yaşam tarzı, özel bir konut projesi anlayışıyla hayata geçirilen Siltaş comfort projesinin inşaatında zemin etüdü ve yapı denetimi yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Siltaş Comfort projesinde, 2+1 daireler 5 milyon 565 bin TL ile 6 milyon 290 bin TL arasında, 3+1 daireler 7 milyon 895 bin TL ile 8 milyon 600 bin TL arasında değişen fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Siltaş Comfort projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor. Liste fiyatları üzerinden kredi kullanımında ya da nakitte %10 indirim uygulanıyor.

Siltaş Comfort nerede?

Anadolu Yakaı’nın oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede bulunan Siltaş Comfort, Pendik Marina’ya 12 Sabiha Gökçen Havalimanı ve İlhan Varank Şehir Hastanesi’ne 10 dakika, TEM Otoyolu'na 6 dakika ve Kuzey Marmara Otoyolu’na 5 dakika mesafede konumlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz