maritbet girişmaritbet
Şık bir yaşamın tadı Bahçe Bahçeşehir ile çıkıyor!

Şık bir yaşamın tadı Bahçe Bahçeşehir ile çıkıyor!

Lotus Yapı güvencesiyle inşa edilmekte olan Bahçe Bahçeşehir projesi İstanbul’da meydana geliyor.

Lotus Yapı güvencesiyle hayata geçirilmekte olan Bahçe Bahçeşehir, projesi 53 bin 369 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Bahçeşehir bölgesinde yer alan İstanbul’un Avrupa yakasının en prestijli projelerinden biri olan Bahçe Bahçeşehir projesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede 1+1 konutlar 72 metrekare, 2+1 konutlar 130 metrekare 3+1 konutlar 166 metrekare büyüklükten oluşuyor.

40 bin metrekarelik cömert bir bölümünü yeşil alana ayıran Bahçe Bahçeşehir projesi yürüyüş alanı. Futbol sahası, hamam, sauna, çocuk oyun alanı, açık-kapalı yüzme havuzu, spor salonu basketbol sahası ve otopark gibi farklı birçok sosyal kullanım alanını bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Son derece yüksek kaliteli inşaat malzemelerinin kullanıldığı Bahçe Bahçeşehir projesinin inşaatında, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Bahçe Bahçeşehir projesinde 1+1 konutlar 6 milyon 700 bin TL’den, 2+1 konutlar 11 milyon 900 bin TL’den, 3+1 konutlar ise 15 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Aynı zamanda projede kişiye özel ödeme seçenekleriyle birlikte banka alternatifi kullanılabiliyor.

Bahçe Bahçeşehir nerede?

İstanbul’da Başahşehir lokasyonunda konumlanan Bahçe Bahçeşehir projesi İstanbul Havalimanı’na 20 km, Tem Otoyolu’na 3 km, üniversite ve hastanelere 3 km uzaklıkta bulunuyor.

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz