maritbet girişmaritbet
Seyran Şehir projesi görücüye çıktı

Seyran Şehir projesi görücüye çıktı

Makro İnşaat ve Akyapı’dan Başakşehir’e 220 konutluk özel proje aile değerleri ve komşuluk için: Seyran Şehir

Makro İnşaat ve Akyapı, Emlak Konut GYO güvencesinde Seyran Şehir'in yapımına ve satışına başladı. Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de inşa edilen Seyran Şehir, 220 mutlu ailenin yaşam alanı olacak.  “Bir Ev, Bir Aile” sloganıyla duyurulan ve yüzde sekseni yeşil alan olarak tasarlanan Seyran Şehir'de iki ayrı sosyal tesis bulunuyor. Seyran Şehir, aile değerleri, güçlü komşuluk ilişkileri ve huzurlu bir yaşam hayal edenlerin tüm beklentilerini karşılıyor.

 

Seyran Şehir yukardan görünümü

 

Bugüne kadar Bahçetepe İstanbul, Giriş Kayaşehir ve 540/4 Parsel Ticaret Portalı'nı hayata geçiren  Makro İnşaat ve Akyapı, Emlak Konut GYO güvencesinde yeni bir projeye daha başlıyor. Seyran Şehir adını taşıyan proje Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de inşa ediliyor. Seyran Şehir'in tanıtımı amacıyla bugün bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Makro–Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan ve Akyapı Eş Başkanı Mahmut Asmalı katıldı.   

“Bir Ev. Bir Aile.” konseptiyle tasarlanan Seyran Şehir'de 220 konut ve 63 dükkân bulunuyor. 23 bin 170 metrekare arazi üzerinde yükselen Seyran Şehir'de, kiralama sirkülasyonu yüksek olduğu ve bu nedenle sosyal ilişkilerin yani komşuluğun gelişmesine fırsat tanımadığı için 1+1 veya stüdyo dairelere yer verilmiyor. Bunun yerine projede 2+1'den 5+1'e uzanan geniş daire seçeneği bulunuyor. Seyran Şehir'de 2+1 dairelerin büyüklüğü 121 metrekare ile 192 metrekare arasında değişirken, 3+1 dairelerin büyüklüğü 142 metrekare ile 187 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede yer alan 4+1 daireler 166 metrekareden başlıyor 178 metrekareye kadar çıkıyor. Seyran Şehir'de 5+1 dairelerse 326 metrekare büyüklüğünde.  KDV oranının yüzde 1 olduğu Seyran Şehir'de dairelerin metrekaresi 2.600 TL'den başlıyor. 

sosyal alanlar

Seyran Şehir'de 2+1'lerde dahil olmak üzere tüm dairelerde ayrı ve kapalı mutfağa, çalışma odasına ve giyinme odasına yer verildi. 2014 yılının en yeni ve teknolojik ürünleriyle donatılan projede daire içlerindeki tüm detayların tasarımı, konusunda dünya birincisi olan iç mimari ekip tarafından özel olarak hazırlandı. 

Prim potansiyeli yüksek 

Toplantıda bir konuşma yapan Makro-Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, “Seyran Şehir,  2 yıldır yükselen bir trend içinde olan ve Başakşehir'le bütünleşen 1 milyon nüfuslu Türkiye'nin en büyük uydu kenti Kayaşehir'in tam merkezinde yer alıyor” dedi. Seyran Şehir'in gerek konumu,  gerekse mimari yapısıyla farklı ve ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını araladığını belirten Uyan, “Yaşam merkezli tasarlanan projelerin bugüne kadar en çok prim getiren projeler olduğunu tecrübe ettik. Biz de hayata geçirdiğimiz projelerimizi hiçbir zaman yatırım veya yaşam projesi olarak sınıflandırmadık. Bu sayede insan odaklı geliştirdiğimiz tüm projelerimiz 1 yıl içerisinde yüzde 50'ye varan prim getirisi sağladı” diye konuştu. 

Seyran Şehir'i de insan ve aile yaşamı merkezinde geliştirdiklerini ve bu projelerinin de kısa süre içerisinde yüksek prim getirisi sunacağını belirten Uyan “Projemiz konseptinin yanı sıra mükemmel lokasyonuyla da öne çıkıyor. Seyran Şehir'in bulunduğu cadde Kayaşehir'in en işlek ve en geniş caddesi. Ayrıca projemiz Avrupa'nın en büyük sağlık kentinin karşısında yer alıyor.  Yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 projeksiyonunda yer alan tramvay ve metro güzergahı Seyran Şehir'in hemen yanından geçiyor. Bu nedenle Seyran Şehir'in tam önünde istasyon alanı bulunuyor” açıklamasını yaptı. 

Seyran Şehir sosyal alanları

220 daireye iki ayrı sosyal tesis

Arsanın 1,5 emsal gibi düşük bir imar hakkına sahip olmasından dolayı, bloklar arasında kalan yüzde 80'lik gibi geniş bir alanın, peyzaj, gölet, şelale, oyun, yürüyüş ve spor alanlarına ayrıldığı Seyran Şehir'de güçlü komşuluk ilişkilerinin yeniden hayat bulması için geniş dairelerin bulunduğu bloklar 5'er katlı ve her katta 2 daire olmak üzere projelendirildi. Sosyal tesislerde biri bayan, diğeri bay ve ikisi de çocuk olmak üzere dört adet kapalı havuza, iki ayrı fitness ve spor salonuna, Türk hamamına, fin hamamına ve göl cafe gibi zengin sosyal donatılara yer verildi. Bu özellikleri sayesinde Seyran Şehir'in bölgenin en konforlu yaşam vaat eden projesi olması amaçlandı. 

Havalimanına 15 dakika uzaklıkta

Seyran Şehir, Başakşehir ilçesi, Kayaşehir mahallesinde Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan 23 bin 170 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje, Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi'ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika mesafede bulunuyor.

Seyran Şehir İletişim Bilgileri;

Web: http://seyransehir.com/
Telefon: 444 61 71

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seyran Şehir Evleri'nin tanıtım filmi
  • 06.05.2014 14:42

Seyran Şehir Evleri'nin tanıtım filmi

Geniş yeşil alanlara sahi Seyran Şehir Konut Projesi'nin tanıtım filmi emlaktaso ...

Seyran Şehir projesinin tanıtım filmi yayında
  • 12.02.2014 08:58

Seyran Şehir projesinin tanıtım filmi yayında

Makro-Akyapı ile Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Seyran Şehir projesini ...

Seyran Şehir örnek daire görselleri yayında
  • 05.04.2014 14:53

Seyran Şehir örnek daire görselleri yayında

Makro-Akyapı ortaklığının inşa ettiği proje geniş daire seçenekleriyle dikkat çe ...

Seyran Şehir'de teslimler başladı!
  • 18.05.2016 10:58

Seyran Şehir'de teslimler başladı!

Emlak Konut ve Akyapı İnşaat işbirliğinde Başakşehir'de hayata geçirilen Seyran ...

Seyran Şehir’de teslim öncesi kampanya
  • 16.12.2015 15:19

Seyran Şehir’de teslim öncesi kampanya

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Başakşehir’de teslime hazırlanan Sey ...

Burada 4+1'ler tükendi, 2+1'ler 350 bin liradan başlıyor
  • 01.11.2014 15:29

Burada 4+1'ler tükendi, 2+1'ler 350 bin liradan başlıyor

Başakşehir'de yer alana Seyran Şehir'de daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor ...