maritbet girişmaritbet
Seyran Şehir’de teslim öncesi kampanya

Seyran Şehir’de teslim öncesi kampanya

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Başakşehir’de teslime hazırlanan Seyran Şehir projesinde, bitirim kampanyası düzenleniyor.

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Gelir Paylaşım Modeli ile Başakşehir'de inşa edilen ödüllü proje Seyran Şehir'de teslim öncesi kampanya başladı. Seyran Şehir'de 1 Ocak 2016'da Emlak Konut tarafından planlanan fiyat artırımı öncesi 3.100 TL den başlayan metrekare fiyatlarıyla düzenlenen kampanya 31 Aralık'ta son buluyor.

İstanbul'un en çok değer kazanan bölgesi Başakşehir'de inşa edilen Seyran Şehir'den 31 Aralık'a kadar daire alanlar, 1 Ocak 2016'da Emlak Konut tarafından onaylanan %20 fiyat zammından etkilenmeyecek ve İstanbul'daki en hesaplı fiyatlarla konut sahibi olabilecekler.

Bölge fiyatlarının çok altında

Düzenlendikleri kampanyayla Seyran Şehir projesinin zaten kazançlı bir bölge olan Başakşehir'deki yatırım geri dönüş oranı açısından en cazip proje haline geldiğini belirten Makro İnşaat Pazarlama ve Satış Koordinatörü Olkan Güneş, “Seyran Şehir, Makro Akyapı Ortak Girişimi'nin Başakşehir Bölgesi'nde inşa ettiği 220 konuttan oluşan butik bir proje. Bugüne kadar neredeyse hiçbir duyuru yapmadan satışına devam ettiğimiz Seyran Şehir projesindeki konutların %80 i, ticari ünitelerin ise tamamı satıldı. Mart 2016'da teslimine hazırlandığımız Seyran Şehir, ferah yerleşim planı, düşük yoğunluklu butik yapısıyla ve aile yaşamı vaadiyle bölgede referans proje olarak gösteriliyor” diyor.

Başakşehir bölgesinde teslimine 2 yıl süre olan diğer emsal projelerin fiyatlarının 4500 TL bandında olduğuna dikkat çeken Güneş, “Şu an brüt metrekaresi 3100 TL'den başlayan fiyatlarımızla bölge fiyatlarının çok altında olduğumuz gibi kişi başına düşen Sosyal Tesis alanı bakımından da bölgenin en iyi projesiyiz. Projenin mahal listesi ve donanım açısından standartların çok üzerinde.  Projemizin inşaatı tamamlanmak üzere olduğundan Kurdaki ve inşaat maliyetleri artışlarından çok fazla etkilenmedi. Yatırımcı firma olarak bu maliyet artışlarını yeni yıla kadar ancak sübvanse edebiliyoruz. Yapılan teknik çalışmalar neticesinde, Emlak Konut GYO'nun da onayı alınarak 1 Ocak 2016'da yüzde 20'lik zam yapılması kararı alındı. Yatırımcısına yüksek prim vadeden Makro – Akyapı Ortak Girişimi olarak bu kampanyada da kazandırmak adına cazip ödeme koşulları hazırladık. 31 Aralık 2015'e kadar düzenlediğimiz kampanyayla peşin alımlarda peşinat üzerinden yüzde 3 indirim sağlıyoruz. Dileyenler 15.000 TL peşinat yatırdıktan sonra yüzde 25'lik peşinatı Mart 2016'da tek senetle ödeyebiliyor. Kalan yüzde 75'i peşin ya da banka kredisi ile ödenebiliyor” şeklinde konuştu.

Başakşehir'de 25 bin metrekare alanda inşa edilen 220 konuttan oluşan Seyran Şehir'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. 4 adet kapalı yüzme havuzu ve çift sosyal tesisi bulunan Seyran Şehir'de kapalı spor alanları ve otoparklar, fitness salonları, fin hamamları, saunalar, buhar odaları, çocuk oyun alanları ve cadde mağazaları yer alıyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seyran Şehir Evleri'nin tanıtım filmi
  • 06.05.2014 14:42

Seyran Şehir Evleri'nin tanıtım filmi

Geniş yeşil alanlara sahi Seyran Şehir Konut Projesi'nin tanıtım filmi emlaktaso ...

Seyran Şehir projesinin tanıtım filmi yayında
  • 12.02.2014 08:58

Seyran Şehir projesinin tanıtım filmi yayında

Makro-Akyapı ile Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Seyran Şehir projesini ...

Seyran Şehir örnek daire görselleri yayında
  • 05.04.2014 14:53

Seyran Şehir örnek daire görselleri yayında

Makro-Akyapı ortaklığının inşa ettiği proje geniş daire seçenekleriyle dikkat çe ...

Seyran Şehir'de teslimler başladı!
  • 18.05.2016 10:58

Seyran Şehir'de teslimler başladı!

Emlak Konut ve Akyapı İnşaat işbirliğinde Başakşehir'de hayata geçirilen Seyran ...

Seyran Şehir’de teslim öncesi kampanya
  • 16.12.2015 15:19

Seyran Şehir’de teslim öncesi kampanya

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Başakşehir’de teslime hazırlanan Sey ...

Burada 4+1'ler tükendi, 2+1'ler 350 bin liradan başlıyor
  • 01.11.2014 15:29

Burada 4+1'ler tükendi, 2+1'ler 350 bin liradan başlıyor

Başakşehir'de yer alana Seyran Şehir'de daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor ...