maritbet girişmaritbet
Semt Kocaeli'de teslimler Mart 2019'da başlıyor

Semt Kocaeli'de teslimler Mart 2019'da başlıyor

Pekdemir İnşaat tarafından oksijen deposu Çayırköy’de hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinin inşaatı hızla ilerliyor.

Semt Kocaeli Projesi, konutta lüks anlayışını farklılaştıran yalın ve prestijli tarzıyla, şimdiden ufukta göründü. Pekdemir İnşaat'ın, kurumsal proje yönetim becerisi ve deneyimli uzman teknik ekibi sayesinde, inşaatın rekor hızda ilerlediği projede, 6 katlı bloklardan bazılarında çatı kapama aşamasına gelindi. Diğer blokların da, farklı kat seviyelerinde kaba inşaatı ortaya çıkmaya başladı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Gününde teslim” ilkesinin, 73 yıllık köklü Pekdemir geleneğinin temelindeki “dürüstlük, güven ve kalite” değerlerinin en önemli yansımalarından biri olduğunu vurguladı. Mert Pekdemir, “Proje yönetiminde elde ettiğimiz kurumsal birikim ve gelişim, oluşturduğumuz deneyimli teknik ekip ve uzman çözüm ortaklarımız sayesinde, önceki projelerimizde olduğu gibi, Semt Kocaeli'nin inşaatında da, rakipsiz bir hıza ulaştık. Gününde ve hatta mümkünse erken teslim, gerçekleştirdiğimiz her projede Pekdemir İnşaat'ın önceliğidir” dedi.

30 ve 36 ay vade, 0 faiz olanağı

Kocaeli'nin yeni lüks semtine öncülük eden projede, her metrekaresi işlevsel, modern, ferah birbirinden cazip daire seçeneklerinin satışı, avantajlı ödeme koşullarıyla devam ediyor. Semt Kocaeli'den daire satın alanlara, 30 ve 36 ay vadede, sıfır faiz fırsatı başlatan Pekdemir İnşaat, banka kredili satışlarda da, müşterilerine piyasanın altında faiz oranı avantajı sağlıyor. Pekdemir İnşaat banka kredili satışlarda, faiz avantajına ek olarak peşinatı 10 ay taksitlendiriyor ve müşterilerinin toplu bir ödeme yapmadan da, Semt Kocaeli'den lüks bir daire sahibi olabilmelerine olanak tanıyor. 

Hayattan iki kat keyif almak isteyenlere, bahçe dubleksi seçenekleri…

Semt Kocaeli, Pekdemir İnşaat kalitesinde bir villa satın almaya bütçesi elvermeyenlere de, kentin en yeşil bölgesinde, villa özelliklerine sahip bahçe dubleksi satın alma fırsatı sunuyor. Semt Kocaeli Projesi'nin yüksek yaşam kalitesini yansıtan, alçak katlı bloklarda doğayla bütünleşmiş, 3+1 ve 5+1 bahçe dubleksleri, Ulusal Mimarlık Ödülü sahibi Mimar Cem Sorguç'un imzasını taşıyan özgün mimari tasarımda öne çıkıyor. Kendine ait peyzajlı bahçelere sahip dubleksler, benzer kalitedeki bir villaya göre çok daha avantajlı maliyetlerle, dubleks dairede villa keyfi sunuyor. Semt Kocaeli'nin gösterişten uzak, işlevselliği ön planda tutan “yeni lüks” anlayışı nedeniyle, projede villa projelerinin aksine, havuz, sauna gibi yüksek aidatlara yol açan maliyetli tesislere yer verilmiyor. Bu durumun, Semt Kocaeli'de cazip fiyatlarla bahçe dubleksi satın alanların, ödeyecekleri aidatlara da olumlu yansıyacağı belirtiliyor. 
 
Pekdemir İnşaat tarafından, inşaatı 22 ayda tamamlanarak, dairelerin 2019 yılı Mart ayından itibaren teslim edileceği açıklanan Semt Kocaeli Projesi, şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan'a 4 dakika mesafedeki Çayırköy'de yer alıyor. Proje, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile Kocaeli'nin 3. köprü ve havalimanı bağlantısına sadece 1,5-2 km uzaklıktaki, çok cazip bir lokasyona sahip bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cem Sorguç, Semt Kocaeli projesini anlatıyor!
  • 16.05.2017 17:08

Cem Sorguç, Semt Kocaeli projesini anlatıyor!

Pekdemir İnşaat'ın yeni projesi Semt Kocaeli, geniş yeşil alanları ve mimari tas ...

Semt Kocaeli örnek dairesi
  • 04.04.2018 15:12

Semt Kocaeli örnek dairesi

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi 280 konuttan me ...

Semt Kocaeli proje galerisi
  • 04.04.2018 15:07

Semt Kocaeli proje galerisi

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi 280 konuttan me ...

Pekdemir İnşaat Semt Kocaeli foto galerisi!
  • 24.04.2017 16:12

Pekdemir İnşaat Semt Kocaeli foto galerisi!

Pekdemir İnşaat imzasıyla inşa edilmekte olan Semt Kocaeli projesine ait fotoğra ...

Pekdemir, Semt Kocaeli’de “erken teslim” rekoru kırıyor
  • 30.04.2018 14:33

Pekdemir, Semt Kocaeli’de “erken teslim” rekoru kırıyor

Pekdemir İnşaat, Kandıra Yolu üzerinde, yeşille mavinin buluştuğu Çayırköy’de, S ...

Semt Kocaeli'de teslimler Mart 2019'da başlıyor
  • 17.10.2017 12:07

Semt Kocaeli'de teslimler Mart 2019'da başlıyor

Pekdemir İnşaat tarafından oksijen deposu Çayırköy’de hayata geçirilen Semt Koca ...