maritbet girişmaritbet
Şehrin yeni yaşam merkezi; Vadistanbul!

Şehrin yeni yaşam merkezi; Vadistanbul!

Gayrimenkul sektörünün en büyük yatırımlarından birisi olan Vadistanbul'un AVM'si Mart 2017'de açılacak.

Türkiye'nin en önemli gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul projesinde hızla sona yaklaşılıyor. İlk etabı Teras'ta yaşamın uzun süredir devam ettiği Vadistanbul projesin ikinci etabı Bulvar'da ofisler hemen teslim edilirken AVM bölümü Mart 2017'de kapılarını açacak.

Daha çok çalışmamız gerekiyor

Vadistanbul'un son durumunu anlatan Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya “Biz Vadistanbul'u yaparken arazinin sahibi Evyap çok önemli katkılarda bulundu. 15 Temmuz'dan sonra ülkemizde daha çok çalışmaya ve başarıya ihtiyacımız var. Müteşebbis ruhumuzla, ülkemizin kalkınmasına büyük katkılar sağlamalıyız. 1.3 milyon metrekare inşaata sahip Vadistanbul projemiz, 40 bin kişinin yaşayacağı dev bir yaşam alanı olacak” ifadelerini kullandı.

Doğaya büyük saygı gösterildi

Projenin konumu hakkında genel bilgiler aktaran Evyap Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Kılıç “Ülkenin bugün, her zmankinden daha fazla başarıya ihtiyacı var. Süleyman Çetinsaya ve Bahattin Uçar, yüklenici olarak bizlerin karşısına çıktı.  Bu projede doğaya çok büyük saygı gösterildi” dedi.

Vadistanbul, 12 bin kişiye istihdam sağlıyor

Vadistanbul'un ilk etabında yaşamın devam ettiğini belirten Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar “Projemizin ikinci etabı ve üçüncü etabı da birçok özelliği içerisinde barındırıyor. Üçncü etabı da 2017'nin sonuna doğru bitireceğiz. Bugün, ülkemizin geçtiği zor dönemde şantiyemizde 2 bin 800 kişi çalışıyor. Sahaya destek veren birimlerle bu rakam 10-12 bin kişi Vadistanbul'da çalışıyor. Bu, büyük bir gurur kaynağı. Başka iş kollarında da böyle istihdam oluşturan projeler olmalı. Vadistanbul AVM'de eşi benzeri olmamalı diyip yola çıktık. Çatısıyla, havarayıyla, altgeçit ve üstgeçitleriyle birlikte AVM'miz tüm enleri içerisinde barındırıyor” diye konuştu.

Bir ağaç dahi kesilmedi

Projede birçok mühendis grubunun ortak projesi olduğunu ifade eden İki Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader “Vadistanbul'un örnek proje olması için çok özen gösterdik. Bu proje, kitap oluşturulabilecek kadar sistematik bir kurguya sahip. Doğanın yanı başındaki bu alanın yaşama açılması çok büyük bir başarı. Projeye ruhsat aldığımızda tüm Türkiye'de ruhsatlandırılan proje büyüklüğü 122 milyon metrekareydi. Sadece Vadistanbul, 1 milyon 350 metrekare büyüklüğe sahip. Doğaya olan yakınlığımızı, projenin en başından beri hassasiyetle inceledik. Arazide, bir ağaç dahi kesmedik. Hatta tek ağacı kesmemek için ilk etapta blokların açılarını değiştirdik” ifadelerini kullandı.

Vadistanbul'un 762 konuttan oluşan Vadistanbul Park etabında ise 100 bin metrekarelik ofis, 20 bin metrekarelik home office, 22 bin metrekarelik mağaza alanı ve 3 bin 700 araçlık otopark yer alıyor. 74 bin metrekarelik arazi alanına sahip projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. 

Vadistanbul Park, 12 ay 0 faizle ev sahibi yapacak

TEM Otoyolu'nun bitişiğinde, üçüncü çevreyolu, havalimanı ve köprü yoluna çok yakın bir mesafede yer alan proje yatırımcılara uygun ödeme kolaylığı sağlıyor. 

12 ay sıfır faizle vade imkanı sunan Vadistanbul Park'ta farklı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Diğer ödeme koşuluna göre yüzde 20 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 20 peşin, yüzde 80 kredi ile ev sahibi yapan projede 36 ayda yüzde 50; 120 ayda yüzde 0,86 oranında faizle kredi kullanılabiliyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadistanbul AVM'nin lansmanı yapıldı!
  • 16.11.2016 19:51

Vadistanbul AVM'nin lansmanı yapıldı!

Vadistanbul Bulvar etabında yer alan Vadistanbul AVM'nin konuşulduğu basın topla ...

Alpay Çepni'nin gözüyle Vadistanbul!
  • 16.11.2016 15:59

Alpay Çepni'nin gözüyle Vadistanbul!

Mart 2017'de kapılarını açacak olan Vadistanbul AVM, projeye büyük değer katacak ...

Yeni nesil Vadistanbul AVM açıldı!
  • 14.09.2017 17:35

Yeni nesil Vadistanbul AVM açıldı!

Artaş İnşaat ve İnvest imzasıyla inşa edilen Vadistanbul projesinin AVM bölümü 1 ...

Şehrin yeni yaşam merkezi; Vadistanbul!
  • 16.11.2016 18:19

Şehrin yeni yaşam merkezi; Vadistanbul!

Gayrimenkul sektörünün en büyük yatırımlarından birisi olan Vadistanbul'un AVM's ...

Vadistanbul Bulvar'da sona gelindi!
  • 16.11.2016 16:46

Vadistanbul Bulvar'da sona gelindi!

Vadistanbul Bulvar’da ofislerin teslimleri Ağustos ayında başlarken, AVM’nin kap ...

Vadi İstanbul fiyat listesi güncellendi! 410 bin liraya!
  • 05.03.2013 17:13

Vadi İstanbul fiyat listesi güncellendi! 410 bin liraya!

Farklı mimarisi, lokasyonu ve kalitesiyle şehrin yeni sembolü olmaya aday proje ...