maritbet girişmaritbet
Şehirde doğayı yaşatacak Batıyakası'nda ön talep süreci başladı!

Şehirde doğayı yaşatacak Batıyakası'nda ön talep süreci başladı!

Şehirde ormanı, ormanda yaşamı bir arada bulabilececeğiniz Batıyakası Köy projesinde ön talep dönemi başladı. Bahçe katında bulunan özel havuzların yanı sıra meydanlar, yürüyüş yolları ve ticaret alanları ile desteklenen proje şehirde ormanın yanı başında bir yaşam vaat ediyor.

 

Yıldızlar Grup ve Emlak Konut GYO’nun yeni projesi Batıyakası Köy resmen başlıyor. Zekeriyaköy’de nezih bir hayat sunan proje ön talep toplamaya başladı. 1+1’den 5+1’e değişen 164 adet konut ve 48 ticari üniteden oluşan proje, özlem duyulan doğal yaşamı benzersiz bir projeyle konut sahiplerine sunuyor.

Bahçe katında bulunan özel havuzların yanı sıra meydanlar, yürüyüş yolları ve ticaret alanları ile desteklenen proje şehirde ormanın yanı başında bir yaşam vaat ediyor.

Ayrıcalıklı bir yaşamı sahip olduğu sosyal donatılar ile destekleyen Batıyakası Köy, güneşlenme alanına sahip yüzme havuzu, çok amaçlı spor salonu, hamam ve sauna gibi pek çok farklı imkânı bünyesinde barındırıyor. Tüm beklentileri karşılayan bir yaşam sunan Batıyakası Köy içinde bulunan Alışveriş Caddesi sayesinde sakinlerine günlük alışveriş ihtiyaçlarını kolayca karşılayacakları, gurme lezzetlerin tadına varacakları, market, manav, eczane gibi günlük ihtiyaçlara bir adımda ulaşacakları bir yaşam sunuyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz