maritbet girişmaritbet
Seha Yapı, Konya'da 7 Renk Selçuklu projesini inşa ediyor

Seha Yapı, Konya'da 7 Renk Selçuklu projesini inşa ediyor

Seha Yapı’nın, Konya Selçuklu Yazır mahallesinde hayata geçirdiği 7 Renk Selçuklu projesi Konya’nın en temiz hava koridoru üzerine inşa ediliyor.

İttifak Holding'in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya Selçuklu'nun en modern mahallesi Yazır'daki yeni projesi 7 Renk Selçuklu'da ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim sunulan 7 Renk Selçuklu'da banka kredisiz Seha Yapı bünyesinde vade farksız 60 aya kadar taksitlendirme imkanı bulunuyor. Kampanya kapsamında ayrıca peşinatsız 24 aya kadar vade seçenekleri de yer alıyor.

Seha Yapı'nın, Konya Selçuklu Yazır mahallesinde hayata geçirdiği 7 Renk Selçuklu projesi Konya'nın en temiz hava koridoru üzerine inşa ediliyor. İsmini cephesinde ve peyzajında bulunan birbirinden güzel renklerden alan 7 Renk Selçuklu projesi 42 bin 557 metrekarelik bir alan üzerinde 303 konut ve 15 adet ticari alandan oluşuyor.

Huzurlu, güvenli ve kaliteli yaşam imkanlarıyla ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan 7 Renk Selçuklu projesi, 3+1, 4+1 ve 5+1 gibi zengin yaşam seçeneklerine sahip konut, ticari üniteler ve sosyal yaşam alanlarıyla ev sahibi olmak isteyenleri kazançlı bir yatırıma, keyifli bir yaşama davet ediyor.Toplam arazisinin yüzde 50'si gri ve yeşil alan olarak tasarlanan 7 Renk Selçuklu su temalı konsepti ile bölgenin en büyük projelerinden birisi olarak öne çıkıyor.

Peşin alımlarda yüzde 15 indirimin sunulduğu projede banka ve kefil olmadan şirket bünyesinde 60 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği ile birlikte peşinatsız 24 aya kadar vade kullanma imkanı sunuluyor.

Lansmana özel fırsatlar 7 Renk Selçuklu'da…

7 Renk Selçuklu projesinin lansman kampanyası hakkında bilgi veren Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu; “Seha Yapı olarak 40. Yılımızda hayatın ve doğanın renklerinden yola çıkarak tasarlayacağımız bir proje hayal ettik. Geçmişten günümüze uzanan inşaat deneyimimizi, insan odaklı ve çevreci tasarım anlayışımızı, işimize karşı duyduğumuz bitmek bilmez heyecanı yansıtacak bir proje olsun istedik. Modern yaşamı, doğanın ve hayatın renkleri ile buluşturan ve toplamda 303 konut 15 ticari ünite ve sosyal alanlardan oluşan ve ismini cephesinde bulunan renklerden alan 7 Renk Selçuklu, Seha Yapı tecrübesiyle Konya'nın en iyi lokasyonlarından biri olan Yazır Mahallesi'nde yükselecek” dedi.

Uslu sözlerine şöyle devam etti; “Kısa bir süre önce ön satışına başladığımız 7 Renk Selçuklu'da önemli bir satış başarısı yakaladık. Ön talep döneminde bize ulaşan ve avantajlı fiyatlardan yararlanmak isteyen müşterilerimizi satış ofisimize davet ettik öncelikli ev seçme ayrıcalığını sunduğumuz müşterilerimiz maket üzerinden istedikleri daireyi beğenerek, “mutluluğun anahtarına” sahip oldular. 7 Renk Selçuklu fırsatlarla dolu bir proje, lansmana özel peşinatsız 24 ay taksitli satışlarımız ile birlikte peşinde yüzde 15 indirim kolaylığı ve vade farksız 60 ay taksit imkanımız da devam ediyor. Projemizde zemin hafriyat çalışmalarımızı bitirerek inşaatımıza başladık. 7 Renk Selçuklu tamamlandıktan sonra ter temiz havaya sahip olan su temalı yemyeşil avlusu sayesinde; renkli ve yaşam dolu bir proje olacak.” 

7 Renk Selçuklu yenilikçi mimarisi ve ulaşım imkanları ile farklılaşıyor

Eğitim ve sağlık merkezleri ile yan yana olan konumu ile çok ideal bir noktada geliştirilen 7 Renk Selçuklu, araçla en yakın hastane ve eczaneye 4 dakikada, en yakın özel eğitim kurumuna 3 dakikada erişim olanağı sunarak hayatı kolaylaştırıyor. Yenilikçi mimarisiyle kent insanının ihtiyaç duyacağı pek çok sosyal aktiviteyi bir arada barındıracak projenin her metrekaresi maksimum verimlilikle tasarlandı.

Toplamda 523 araçlık kapalı ve açık otoparka sahip 7 Renk Selçuklu'da 5 bin 219 metrekare ticari alanlar ve bin 687 metrekare büyüklükte sosyal alanlar bulunuyor. Yüzde 50 gibi önemli bir oranda gri ve yeşil alana sahip proje ayrıca 535 metre uzunluğunda bir de yürüyüş yoluna sahip. Zengin sosyal donatı ve spor olanaklarının yanı sıra akıllı ev sistemlerinden, tam kapasiteli jeneratör, termostat kontrollü yerden ısıtma, toplantı ve etkinlik odalarına kadar birçok detay 7 Renk Selçuklu'da yer alıyor. 7 Renk Selçuklu'da ayrıca kadın ve erkeklere özel, tam kapsamlı fitness salonu, sauna ve buhar odası, mini golf, bahçe fitness alanları, mini futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları ile birlikte çocuklar için özel kaykay ve trafik parkı gibi birçok sosyal donatı bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Zermeram ev alanlara su gibi bir yaşam sunacak!
  • 22.04.2016 17:45

Zermeram ev alanlara su gibi bir yaşam sunacak!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Atila, Konya'nın en değerli a ...

LG'den evlilik hazırlığında olanlara hediye
  • 26.10.2020 11:51

LG'den evlilik hazırlığında olanlara hediye

LG Evlilik Kampanyası” ile LG markalı, farklı 2 adet beyaz eşya alana bin lira, ...

Zigana Tüneli’nin yüzde 74'ü tamamlandı
  • 25.09.2020 10:34

Zigana Tüneli’nin yüzde 74'ü tamamlandı

Tamamlandığında dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en uzun çift tüplü karayolu tüne ...

Seha Yapı, "En Çok Konut Projesi Yürüten” şirketler arasında!
  • 17.12.2018 10:44

Seha Yapı, "En Çok Konut Projesi Yürüten” şirketler arasında!

Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödülleri kapsamında, Seha Yapı Türkiye’nin en ...

Seha Yapı, Konya'da 7 Renk Selçuklu projesini inşa ediyor
  • 06.08.2018 14:59

Seha Yapı, Konya'da 7 Renk Selçuklu projesini inşa ediyor

Seha Yapı’nın, Konya Selçuklu Yazır mahallesinde hayata geçirdiği 7 Renk Selçukl ...

Zermeram'dan yüzde 10 indirime ek yüzde 10 indirim daha!
  • 18.07.2018 15:43

Zermeram'dan yüzde 10 indirime ek yüzde 10 indirim daha!

Seha Yapı’nın Konya’nın en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram’da tesli ...