maritbet girişmaritbet
Seba İnşaat Bodrum’a yeni projeler yapacak!

Seba İnşaat Bodrum’a yeni projeler yapacak!

Bodrum yarımadasının mimari dokusunu bozmadan projeler gerçekleştiren Seba İnşaat, Gündoğan, Yalıkavak ve Güllük’te üç yeni konut projesine başladı

Bodrum yarımadasının mimari dokusunu bozmadan projeler gerçekleştiren Seba İnşaat, Gündoğan, Yalıkavak ve Güllük'te üç yeni konut projesine başladı

1998 ‘den beri İstanbul ile eş zamanlı olarak Bodrum'da da faaliyet gösteren Seba İnşaat, Bodrum'un üç farklı bölgesinde proje geliştiriyor. Firma, bu kapsamda Gündoğan, Yalıkavak ve Güllük'te üç yeni konut projesi hayata geçiriyor.

Firmanın Bodrum projelerinin sorumlusu olan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, projelerini inşa ederken özellikle şehrin mimari dokusuna ve doğasına uyumlu projeler tasarladıklarının altını çizdi. Gerçekleştirdikleri yatırımları ile İstanbul'da olduğu gibi ‘marka projeler' yaratmayı hedeflediklerini ifade eden Keçeli, Seba İnşaat olarak Bodrum'un değerine uzun yıllardır inandıklarını ve bölgedeki yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

Projelerin denize sıfır olduğunu vurgulayan Keçeli, “Artık arsa seçerken denize sıfır olmasına dikkat ediyoruz. Yatırım yapacağımız bölgeyi dikkatlice inceliyoruz, denizin ne kadar rüzgâr aldığına, dalgalı olup olmadığına dikkat ediyoruz” diye konuştu.

Mayıs sonunda teslim ediyor

Daha önce gerçekleştirdikleri projelere de değinen Nedim Keçeli, “32 daireden oluşan Seba Farilya Evleri'ni mayıs sonunda teslim etmeyi planlıyoruz. Son 8 dairemiz satışta” dedi.  44 villadan oluşan Seba Green Evleri'nin ise inşaatının tamamlandığı anlatan Keçeli, “Green Evleri'nde oturum başladı ve son 16 dairemiz satışta” şeklinde konuştu.

134 villanın inşası başladı

Bodrum'daki yeni projenin detaylarını veren Nedim Keçeli, “Seba Peninsula Evleri projesi için yine denize sıfır bir bölge olan Güllük'ü seçtik. Ada Bükü koyunda yer alan projenin inşasını ise 1 Mayıs'ta başlattık” dedi. Projenin Haziran 2013'te tamamlanacağını anlatan Keçeli, “36 dönüm üzerinde konumlanan Peninsula Evleri, toplamda 134 villadan oluşuyor. Havaalanına 15 km uzaklıkta konumlana proje, Maya köyü ve Regnum Bargilia projelerine komşu mesafede yer alıyor” diye konuştu.

Gündoğan'da 32 daire

Seba İnşaat'ın daha önce gerçekleştirdiği Seba Farilya Evleri, Bodrum yarımadasının nezih yerleşim bölgelerinden, Gündoğan koyunda yer alıyor. Denize sıfır olarak konumlandırılmış, 10 bloktan 32 daireden oluşan proje, 7 bin 255 metrekare arsa üzerinde konumlanıyor. Projede 8 adet 2+1, 4 adet 4+1, 12 teras daire ve 20 adet bahçe dubleksi olmak üzere çeşitli konut alternatiflerine yer veriliyor. Projenin dikkat çeken özellikleri arasında ise projeye ait özel güneşlenme terasları, iskele, kumsal,  health club ve vitamin bar yer alıyor.

Bütün konutlar deniz görüyor

Bodrum'un mandalina bahçeleri, begonvilli evleri, marinası, yel değirmenleri, defne ağaçları ile dikkat çeken bölgesi Yalıkavak'ta yer alan Seba Green Evleri, 20 bin metrekarelik alana kuruluyor. 5 farklı villa tipinin yer aldığı proje toplamda 44 villadan oluşuyor. Tüm villalarda balkon ve terasların tasarlandığı projede konutların tamamı deniz manzaralı olarak planlanmış. Denize sıfır projelendirilen Seba Green'in, özel plajı, yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, hobi odası, çocuk oyun parkı, otoparkı ve site sakinlerine kiralanabilir 5 adet odası da bulunuyor. Proje, Milas Havaalanı'na 58 km, Bodrum'a 18 km ve Yalıkavak Marina'ya 2 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Yavuz Karaman-Milliyet

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Office Boulevard basın lansmanı yayında
  • 26.11.2014 17:21

Seba Office Boulevard basın lansmanı yayında

Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerine konumlandırılan Seba Office Boulevard, 25 K ...

Seba Office Boulevard'ı Nedim Keçeli'den dinleyin!
  • 26.11.2014 17:13

Seba Office Boulevard'ı Nedim Keçeli'den dinleyin!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, Seba Office Boulevard projesini ...

Seba Office Boulevard Kağıthane foto galerisi
  • 25.11.2014 15:06

Seba Office Boulevard Kağıthane foto galerisi

Seba Office Boulevard projesi; koridorları doğal gün ışığı ile besleyen kat bahç ...

Seba Mare Gündoğan satışa çıktı!
  • 16.02.2021 11:21

Seba Mare Gündoğan satışa çıktı!

Seba İnşaat’ın Bodrum’daki yeni projesi Seba Mare Gündoğan'da satış süreci başla ...

İşte illere göre konut satış karnesi!
  • 17.01.2021 08:00

İşte illere göre konut satış karnesi!

Türkiye genelinde konut satışları rekora imza atarken il karneleri de ortaya çık ...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolunda sona doğru
  • 30.12.2020 12:26

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolunda sona doğru

"1915 Çanakkale Köprüsü"nde devam eden ve iki bölümden oluşan "kedi yolu"nda çal ...