maritbet girişmaritbet
Seba Gölköy'de doğa lüksle buluşuyor!

Seba Gölköy'de doğa lüksle buluşuyor!

İnşaat sektöründe güzel projelere imza atan Seba İnşaat, Bodrum’da yeni bir villa projesini hayata geçiriyor.

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından biri olan Seba İnşaat yeni projesi Seba Gölköy’ü Bodrum Gölköy'de hayata geçiriyor.

Masmavi Ege denizi manzaralı, çam ormanlarının arasında doğayla iç içe bir yaşam sunan Seba Gölköy projesi 45 adet villadan oluşuyor. Projede villalar 6+1 ve 7+1 şeklinde meydana geliyor. Sene sonu tamamlanacak olan Seba Gölköy projesinde anahtar teslimleri de sene sonu olacak şekilde planlanıyor.

Doğa lüksle buluşuyor

Hayatın da huzur, dinginlik ve konfor arayanlar için bire bir olan Seba Gölköy, ev sahiplerine etrafını çevreleyen atmosfer kadar ilham verici bir hayat sunuyor. Bodrum  Gölköy’de, Ege Denizi manzarasını seyreden doğayla bütünlük içinde tasarlanan Seba Gölköy, doğayla bütünlük içinde yaşamak isteyenlere benzersiz bir yaşam alanı sunuyor.

Modern mimarisiyle, Bodum’un muhteşem ormanları ve turkuaz sularının iç içe geçtiği Cennet Koyun’da yer alan Seba Gölköy projesinde her villanı kendine özel havuzu ve bahçesi bulunuyor. Sosyal kullanım alanı olarak ise kapalı otopark ve ortak peyzaj alanları yer alıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Radye temel ve tünel kalıp çalışmalarının yapıldığı Seba Gölköy projesini inşaatında, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşası devam etmektedir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

7+1 villalarının satışının tamamlandığı Seba Gölköy projesinde 6+1 villa ise 4 milyon 500 bin USD’den başlayan fiyatları ile satışa sunuluyor. Projede peşin ödemelerde kişiye özel indirim imkanı da sağlanıyor.

Prestijli konumuyla her yere kolayca ulaşma fırsatı sunuyor

Huzurlu yaşam alanları ve çevresini saran olağanüstü doğal güzellikler ile aynı anda hem izole hem de merkezi bir yaşam sunan Seba Gölköy, Göltürkbükü’ne 9 km, Yalıkavak’a 18 km, Palmarina’ya 20 km, Gündoğan’a 12 km, Bodrum Merkez’e 15 km, Milas-Bodrum Havalimanı’na 40 km uzaklıkta yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz