maritbet girişmaritbet
Seba'dan Kağıthane'ye yeni imza; Seba Central!

Seba'dan Kağıthane'ye yeni imza; Seba Central!

Seba İnşaat imzasıyla Kağıthane-Cendere aksı üzerinde hayata geçirilmekte olan Seba Central projesinde teslimlerin Şubat 2025 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Son yıllarda en çok yatırım alan bölgelerden biri olan Kağıthane’de ev sahipliği yapan Seba Central projesi, çeşitli ulaşım olanakları, modern hastaneler, alışveriş merkezleri ve üniversiteler ile İstanbul’un eh hızlı gelişen ve tercih edilen bölgelerinden biri olmaya devam ediyor.

Projedeki farklı büyüklüklerdeki konut seçenekleri arasından 1+1, 2+1 veya 3+1 daireleri tercih ederek, Şubat 2025'te teslim almak üzere konut sahibi olabilirsiniz. 

Toplamda 54 daire, 41 ofis, 5 ticari alan ve 7 villadan oluşan Seba Central, farklı yapı tiplerini içeren butik yapısıyla öne çıkıyor. Seba Central farklı yaşam alanlarını tek bir konsept altında birleştirirken, karma konseptiyle sakinlerine çeşitli kullanım avantajları sunuyor.

Seba Central, geniş kat planlarıyla size yaşamınızı sürdürme, çalışma ve ihtiyaçlarınızı karşılama özgürlüğü sunuyor, ayrıca projenin sınırları içerisinde bunları gerçekleştirme imkanı sağlıyor. İşe gitmek için sadece bir asansör yolculuğu yapmanız yeterli olacak bu projede hayatı kolaylaştıran ayrıntıları sizlere vaat ediyor.

Seba Central'ın sunmuş olduğu kişiye özel ödeme avantajlarıyla, arzu ettiğiniz konuta ulaşarak bu eşsiz deneyimi yaşama fırsatını elde edebilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz