maritbet girişmaritbet
Sea Pearl Ataköy’de son durum ne?

Sea Pearl Ataköy’de son durum ne?

Özen Kuzu, Sea Pearl Ataköy projesiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı

Sea Pearl Ataköy projesi Kuzu Grup ile Kat GY ortaklığında hayata geçiriliyor. 1400'ün üzerinde konutun yer aldığı projede ticari birimler ve ofis bloğu da yer almakta. Mart 2017'de teslimleri gerçekleştirilecek olan projede metrekare fiyatları 7 bin 200 dolar ile 10 bin 550 dolar arasında farklılık gösteriyor.

Basında çıkan Sea Pearl Ataköy projesinde inşaatın durdurulduğu haberleriyle ilgili olarak Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu şu açıklamayı yaptı;

Değerli basın mensupları, tüm mevzuata uygun olarak gerekli izinler ve belgeler alınarak başlayan SeaPearl projemizin inşaat faaliyetleri açılan dava neticesinde süreç gereği şuan için durdurulmuştur. Bu aşamada öncelikle ricam, şirketimiz yetkililerince yapılacak açıklamalar dışında,kesinleşen bir yargı kararı olmaksızın haber ve yorumlara itibar edilmemesi ve sağduyulu olunmasıdır.

Yapılacak incelemeler sonucunda projemizin hukuka aykırı hiçbir tarafı olmadığı anlaşılacak, kanunlara ve ilgili diğer mevzuatlara uygun olarak başlayan inşaat faaliyetlerimiz kaldığı yerden devam edecektir. Bilgilerinize sunarım.”

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi

Özen Kuzu

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özen Kuzu'nun gözünden Sea Pearl Ataköy!
  • 19.03.2015 15:32

Özen Kuzu'nun gözünden Sea Pearl Ataköy!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Sea Pearl Ataköy Evleri'nin detayların ...

Sea Pearl Ataköy’de son durum ne?
  • 25.09.2014 16:45

Sea Pearl Ataköy’de son durum ne?

Özen Kuzu, Sea Pearl Ataköy projesiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı ...