maritbet girişmaritbet
Sağlığın merkezinde yemyeşil bir yaşam!

Sağlığın merkezinde yemyeşil bir yaşam!

Famir Yapı ve Başakşehir Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen Kayapark Sakura Evleri 17 bin 420 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor.

Famir Yapı ve Başakşehir Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kayapark Sakura Evleri 17 bin 420 metrekare arsa üzerine 6 blokta toplam 445 daire olacak şekilde hayata geçiriliyor. Sadece 2+1 ve 3+1 konut tipi olacak şekilde tasarlanan projede 267 adet 2+1,  178 adet 3+1 daire bulunuyor.

2+1 dairelerin tümünün satıldığı projede sadece 3+1 daireler bulunuyor.

İstanbul’da Başakşehir’in Kayabaşı Mahallesi’nde hayata geçirilmekte olan Kayapark Sakura Evleri projesinde yap denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir. 

Avrupa’nın en büyük sağlık komplekslerinden biri olan Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi ile Atatürk Olimpiyat Stadı ve Kayapark Millet Bahçesi’ne komşu olan Kayapark Sakura Evleri İstanbul Havaalanı’na yakınlığı, Yavuz Sultan Köprüsü Bağlantısı ve şehrin her bölgesine ulaşım sağlayan metro hatları ve otobüs güzergahlarına yakınlığı ile konut alıcılarının dikkatini çekiyor.

Çocuk oyun alanları, piknik alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla birbirine bağlanan millet bahçelerinin yanı başında bulunan Kayapark Sakura Evleri kameralı güvenlik hizmetiyle 7/24 izleniyor ve alıcılarının güvenli, huzurlu bir yaşam sunuyor.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Sadece 3+1 dairelerin kaldığı projede fiyatlar 4 milyon 900 bin TL’den başlıyor.

Kayapark Sakura Evleri projesinde, peşin ödemelerde %4 indirim sağlanıyor. Yarısı peşin olmak üzere 0,69’dan başlayan oranlar ile “Yeni Konut Finansman Modeli Yeni Evim Kampanyası” ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz