maritbet girişmaritbet
Sağlam Rezidans fiyatları! 170 bin liraya!

Sağlam Rezidans fiyatları! 170 bin liraya!

Her daireye 1 araçlık otopark alanının tahsis edildiği Sağlam Rezidans'ta fitness center, sauna ve buhar odası, hobi ve toplantı odaları, resepsiyon, dinlenme odası, spor ve etkinlik salonu, güneşlenme terası, panoramik asansörler mevcut

12 katlı tek bloktan oluşan Sağlam Rezidans, 1 ay sonra tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. 3 tip 1+1 konuttan meydana gelen Sağlam Rezidans'ta konut fiyatları 170 bin liradan başlayarak 214 bin liraya kadar yükseliyor.

Her daireye 1 araçlık otopark alanının tahsis edildiği Sağlam Rezidans'ta fitness center, sauna ve buhar odası, hobi ve toplantı odaları, resepsiyon, dinlenme odası, spor ve etkinlik salonu, güneşlenme terası, panoramik asansörler mevcut. 

E-5'in yanından yükselen Sağlam Rezidans, Atatürk Havalimanı'na yakın lokasyonu, metrobüs, İDO gibi hızlı ulaşım araçlarının erişim noktalarına komşu, AVM ve ticaret merkezi, hastane, ilköğretim, üniversite gibi her türlü ihtiyacınızın yanı başında olması ile göz dolduruyor. 

Ev ve ofis olarak kullanım imkanı sağlayan modern tasarımı, rahat ve kullanışlı daireleri, sosyal hayatınıza farklı renkler katabileceğiniz aktivite alanları gibi çağdaş rezidanslarda olması gereken tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünülerek projelendirildi.

Sağlam Rezidans İletişim Bilgileri;

Web: http://saglamrezidans.com/

Telefon: 0212 852 55 50

Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sağlam Rezidans fiyatları! 170 bin liraya!
  • 21.05.2013 15:53

Sağlam Rezidans fiyatları! 170 bin liraya!

Her daireye 1 araçlık otopark alanının tahsis edildiği Sağlam Rezidans'ta fitnes ...

Fenerbahçe Ülker'in salonunu AEG işletecek
  • 28.09.2011 11:35

Fenerbahçe Ülker'in salonunu AEG işletecek

AEG Europe ve Yıldız Holding, Batı Ataşehir'de inşaatı devam eden, aralık ayında ...