maritbet girişmaritbet
Royal Tria ve Royal Garden Yakacık satışa çıkıyor

Royal Tria ve Royal Garden Yakacık satışa çıkıyor

Royal Group, yeşilin ve mavinin iç içe geçtiği Kartal’da, 550 milyon değerinde 5 yeni projenin inşasına başlamaya hazırlanıyor.

Üç yıl içinde 2 bin konuta imza atacaklarını söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, beş yıl içinde ise 1 milyar TL'lik yatırımı hedeflerine koyduklarını açıkladı. 

Yaptıkları projelerle adından sıkça söz ettiren Royal Group, üç yıl içinde 2 bin konut yapmaya hazırlanıyor. Kartal'ın planlı dönüşümüne katkı sağladıklarını söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, yakın zamanda 5 projeyi arka arkaya satışa çıkaracaklarını belirtti. Bölgedeki ilk projelerinin Sky Blue İstanbul ismiyle yükseldiğini açıklayan Çehreli, “Satışa çıktığımız bir diğer projemiz olan Royal Garden Kartal Residence'da da hem satış hem de inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Yeni projelere start vermek için çalışmaları hızlandırdık. Projelerimiz yine Kartal'da yükselecek. Çünkü bölgenin hem deniz hem de Aydoş Ormanları'ndan gelen temiz bir havası var. Ulaşım kolaylıkları da konut alıcısının dikkatini çekiyor. Bölgede teleferik ve havaray ulaşımı da bulunuyor. Kartal dönüşüyor ve İstanbul'daki projelerin yüzde 70'inin denizden uzak olması bölgeyi cazip kılıyor” dedi. 

royal garden kartal

Yatırım değeri 550 milyon lira 

İnşaatı devam eden iki projenin yatırım değerinin 300 milyon lira olduğunu anlatan Tolga Çehreli, yeni projelerle birlikte Royal Group'un yapacağı yatırımların toplam bedelinin 550 milyon liraya ulaşacağını kaydetti. Çehreli, beş yıl içinde 1 milyar TL'yi geçecek büyüklükteki yatırımlara ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. 

Satışa ilk Tria çıkacak 

Şirketin inşa edeceği projelerin 4'ü konut biri ticari gayrimenkul olacak. Satışa ilk Royal Tria ismiyle yükselecek 200 konutlu proje sunulacak. Şirketin bu yılın 9'uncu ayında satışa çıkaracağı bir diğer projesi ise 250 konutlu Royal Garden Yakacık olacak. 

Maltepe projesi ise 32 konutlu 

Royal Group butik projelere de imza atacak. Bunun en güzel örneği 32 konutlu proje ile Maltepe'de yükselecek. Burada konutlar 2+1 ve dubleks seçeneklerinden oluşacak. Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek bir diğer projede ise 126 konut bulunacak. Şirketin ticari konsepte inşa edeceği Marin Royal ise Kartal-Pendik sınırında yer alacak. Tolga Çehreli, Marin Royal'in yeni yapılan Soğanlık Metro Durağı'nın önünde yer aldığını kaydetti. Tek blokta yükselecek projenin üst katında ofisler alt katında ticari alanlar olacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

SkyBlue İstanbul maketi yayında!
  • 19.01.2015 16:54

SkyBlue İstanbul maketi yayında!

Kartal'da konumlandırılan SkyBlue İstanbul projesinin maketini emlaktasondakika. ...

Mehmet Başaran, Sky Blue İstanbul'u anlatıyor!
  • 16.01.2015 11:57

Mehmet Başaran, Sky Blue İstanbul'u anlatıyor!

Royal Group Marka ve Satış Yönetmeni Mehmet Başaran, Kartal'daki Sky Blue İstanb ...

Sky Blue Kartal yeni tanıtım filmi!
  • 02.12.2014 10:14

Sky Blue Kartal yeni tanıtım filmi!

Kartal'da Royal Group tarafından inşa edilen Sky Blue İstanbul, 4 bin 850 metrek ...

Sky Blue İstanbul Kartal'ın tanıtım filmi yayında
  • 24.05.2014 17:35

Sky Blue İstanbul Kartal'ın tanıtım filmi yayında

Kartal'da hayata geçirilen ve 28 katlı tek bloktan meydana gelen projenin tanıtı ...

Royal Tria ve Royal Garden Yakacık satışa çıkıyor
  • 13.04.2016 10:50

Royal Tria ve Royal Garden Yakacık satışa çıkıyor

Royal Group, yeşilin ve mavinin iç içe geçtiği Kartal’da, 550 milyon değerinde 5 ...

Royal Garden Kartal Residence’da aidatlar düşecek
  • 16.03.2016 09:40

Royal Garden Kartal Residence’da aidatlar düşecek

12 bin metrekare peyzaj alanı bulunan Royal Garden Kartal Residence’da gri su si ...