maritbet girişmaritbet
Royal Panorama Konakları'nda satışlar devam ediyor!

Royal Panorama Konakları'nda satışlar devam ediyor!

Eviz Yapı tarafından inşa edilen Royal Panorama Konakları Aydın’ın Kuşadası bölgesinde yükseliyor.

Eviz Yapı tarafından hayata geçirilen Royal Panaroma Konakları 38 bin metrekare arsa alanında 230 daireden meydana gelen projede daireler 3+1 ve 3+1 dubleks olarak planlanıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 168 ila 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Aydın Kuşadası’nın en güzel panoramik deniz manzarasına sahip olan bir noktada yükselen Royal Panorama Konakları yıl boyunca faydalanılabilecek, 5 yıldızlı otel konforunda 12 bin metrekarelik sosyal tesis alanı ile sağlıklı ve keyifli bir sosyal yaşam sunuyor.

Dairelerin güney cepheli olması, her katta sadece iki adet dairenin bulunması, arazinin denizden 125 metre yüksekliğe kadar ulaşan konumu ve dış cephede uygulanan özel mantolama sistemleri, evlere ekstra değer ve konfor katıyor.

Yalın bir tasarım ve dingin renkler ile Royal Panorama Konakları, doğalgazlı ve geniş daireleri ile sadece yazlık değil yılın her mevsiminde yaşayacağınız ferah ve konforlu yaşam alanları barındırıyor.

Geniş, ferah ve şehrin merkezinde bulunan Royal Panorama Konakları’nda iki adet havuz, güneşlenme terasları, kamelya alanları, açık- kapalı fitness alanları hamam, sauna ve buhar odası, çocuk parkları, spor sahaları ve yarı kapalı otopark gibi birçok sosyal kullanım alanı bulunuyor.

Birinci sınıf kalitesi ve çok geniş sosyal alanlarıyla dikkat çeken projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Sadece 3+1 ve 3+1 dubleks dairelerin bulunduğu Royal Panorama Konakları’nda, 3+1 130 metrekare daireler 5 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Teslimat tarihi 2024 mayıs ayı olarak planlanan projede, peşin ödemelerde kişiye özel indirimler sağlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz