maritbet girişmaritbet
Rams Global güvencesiyle Rams Resort Bodrum

Rams Global güvencesiyle Rams Resort Bodrum

Rams Global tarafından inşa edilen Rams Resort Bodrum projesinde konutlar villa şeklinde meydana geliyor.

Rams Global güvencesiyle hayata geçirilmekte olan Rams Resort Bodrum projesi 5 bin 372 metrekare arsa alanı üzerinde 17 adet villadan oluşuyor. Rams Resort Bodrum’da 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede iki katlı 3+1 villalar  268 metrekare, 3+1 üç katlı villalar 545 metrekare ve 4+1 iki katlı villalar 495 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Doğayla iç içe olan Rams Resort Bodrum, deniz kıyısında olması ile de yeşil ve maviyi birbiriyle buluşturuyor. Bodrum’un geleneksel beyaz duvarlı taş evlerinin zarif çizgisine sadık kalarak gerçekleştirilen mimari yapısıyla, ahşap ve taşın mükemmel uyumuyla hayal ettiğiniz yaşamı sunuyor.

Bodrum’un mimari yapısına uygun olarak inşa edilmekte olan Rams Resort Bodrum projesinde her villanın kendine özel havuzu, havuz terası ve saunası bulunuyor. Ayriyeten kamelya alanı ve açık otopark gibi sosyal kullanım alanlarını da bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Rams Resort Bodrum doğadan ilham alan yepyeni bir mimari yapısı ile konut alıcılarına eşsiz bir yaşam şansı sunuyor.

Son teknoloji yapı malzemeleri ile inşa edilemekte olan Rams Resort Bodrum projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşası yapılmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz