maritbet girişmaritbet
Rams Denizkent Bayramoğlu Rams Yapı imzasıyla yükeliyor!

Rams Denizkent Bayramoğlu Rams Yapı imzasıyla yükeliyor!

Rams Yapı tarafından inşa edilen Rams Denizkent Bayramoğlu projesi Kocaeli’nde yükseliyor.

Rams Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Rams Denizkent Bayramoğlu projesi Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, 300 bin metrekare arsa alanı üzerinde 8 etapta toplamda 4400 konut ve ticari üniteler yer alıyor.

Rams Denizkent Bayaramoğlu’nda konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olacak şekilde tasarlanıyor. Projede konutların büyüklüğü 69 ila 279 metrekare arasında büyüklükten oluşuyor.

Projenin ilk etabında 5 blokta 425 adet modern ve estetik tasarıma sahip olan konut ve 8 adet ticari alan bulunuyor. 
Denize sıfır olan konumu, eşsiz manzarası ve modern mimarisiyle Rams Denizkent Bayramoğlu, şehrin karmaşasından uzak, konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Hobi bahçeleri ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Rams Denizkent Bayramoğlu projesi, yürüyüş parkuru, kamelya alanları, marina, kapalı otopark, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna ve çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal kullanım alanını bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Az katlı ve ferah bir mimariye sahip olan Rams Denizkent Bayramoğlu projesinin inşaatında yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşa edilmektedir.

Rams Denizkent Bayramoğlu nerede?

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde konumlanan Rams Denizkent Bayramoğlu,  Sabiha Gökçen Havalimanı’na 22 km, Pendik’e 16 km, Gebze'ye 10 km, Tuzla Marina’ya 9 km ve Marmaray’a 4 km mesafede bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz