maritbet girişmaritbet
Rams City Haliç nerede?

Rams City Haliç nerede?

Rams Global firması tarafından hayata geçirilen Rams City Haliç, farklı yaşam tarzları için benzersiz alanlar sunan yeni bir yaşam konseptidir.

Rams Global tarafından hayata geçirilen Rams City Haliç konut projesi, İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi, Topçular Mahallesi’nde yükselmektedir. Söz konusu konut projesi 817.373.451,99 yatırım değerine sahiptir. Ayrıca proje 31.536,86 metrekarelik arsa alanı ile oldukça büyük bir ölçekte inşa edilmektedir.

İki etaptan oluışan ilk etabında, 8 konut bloğu bulunmaktadır. Bu blokların her biri zemin + 10 veya zemin+ 11 normal katlıdır. Toplam inşaat alanı 105.483,3 metrekare olan projede, 603 adet konut bulunmaktadır.

1+1’den 4+1’e kadar uzanan, bölgenin en fonksiyonel kullanım alanına sahip daire seçeneklerinin sunulduğu projede 3 metre tavan yüksekliğiyle geniş ve ferah bir yaşama olanak sunulmaktadır.

Projenin toplamda 15 bin metrekare genişliğindeki peyzaj alanları araç girişlerine kapalıdır. Alan içerisinde farklı yaş gruplarındaki çocuklar için özel oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca açık hava basketbol sahalarında sevdiklerinizle eğlenebilir jimnastik parkurlarında zinde kalabilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz