maritbet girişmaritbet
Rams Beyond Maslak projesinin fiyatları belli oldu mu?

Rams Beyond Maslak projesinin fiyatları belli oldu mu?

Rams Beyond Maslak projesi Hattat Holding’in yarım kalan projesi Diamond of İstanbul'un devamı olarak hayata geçiriliyor.

Rams Global tarafından Merter'de hayata geçirilen Rams Garden Bahçelievler projesinde 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte toplam 796 konut yer alıyor.

İstanbul Bahçelievler’de eski Efes Pilsen arsası üzerinde 74 bin 500 metrekarelik alanı üzerinde 3 milyar liralık yatırım değeriyle Rams Global tarafından hayata geçirilecek olan Rams Garden Bahçelievler projesi, 2+1’den 5+1’e kadar farklı tip ve kat planlarında 796 daire ve 40 mağazadan oluşan bir alışveriş caddesinden meydana geliyor.

33 bin metrekarelik yeşil alana sahip olacak projenin içinde 210 metrekare uzunluğunda bir gölet, habitat içerisinde endemik bitkiler, 42 bin 300 metrekare büyüklüğünde projeye entegre koru alanı ve koşu yürüyüş parkuru yer alacak. Daire başına 94,5 metrekare yeşil alan düşüyor.

Rams Garden’da 3+1 daireler için yüzde 70 peşin ödemede yüzde 30’luk kısım 12 ay vadelendiriliyor. Aylık taksitler 240 bin 890 TL olarak ödeniyor. Bu ödeme planında yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.

Rams Garden projesi Metroport AVM'ye 9 dakika, Marmara Forum AVM'ye 5 dakika, Kazlıçeşme sahiline 12 dakika, Yıldız Teknik Üniversitesi'ne 9 dakika, İstinye Üniversitesi'ne 7 dakika, Ramada Hotel ve Medicana Hastanesi'ne 9 dakika uzaklıkta yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz