maritbet girişmaritbet
Premium Villas Kuşadası'nda fiyatlar 5 milyon TL'den başlıyor!

Premium Villas Kuşadası'nda fiyatlar 5 milyon TL'den başlıyor!

Ege Birlik Yapı tarafından inşa edilen Ege Birlik Premium Villa projesi 182 adet villadan oluşuyor.

Ege Birlik Yapı tarafından hayata geçirilen Ege Birlik Premium Villas projesi 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde ve 7 ayrı adada, 192 adet villadan oluşuyor. Aynı zamanda villalar tek tip 3+1 olarak tasarlanıyor.

Ege Birlik Premium Villas’da 92 adet dördüz dubleks villa ve 90 adet ikiz dubleks villa bulunuyor. Projede dördüz dubleks villalar zeminde 55, birinci katta 65 olmak üzere toplamda 130 metrekare, dördüz dubleks villalar zeminde 58,5, birinci katta 65 olmak üzere toplam 133,5 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Kuşadası Davutlar’da panoramik deniz ve doğa manzaralı, maviyle yeşili buluşturan Ege Birlik Premium Villas projesi yeni bir yaşam alanı sunuyor.

Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Kuşadası’nda hayata geçirilen projenin 7 etabında da ayrı ayrı güneşlenme terası, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor sahaları, bağımsız bahçe ve otopark alanı gibi birçok sosyal kullanım alanları bulunuyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Ege Birlik Tatil Köyü’nün karşısında meydana gelen Ege Birlik Premium Villas projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Villaların tek tip 3+1 olarak tasarlandığı Ege Birlik Premium Villas’da fiyatlar 5 milyon TL’den başlıyor. Aynın zamanda projede villalar banka kredisine uygun durumda.

Ege Birlik Premium Villas nerede?

Ege Birlik Tatil Köyü’nün hemen karşısında bulunan Ege Birlik Premium Villas, denize 1,5 kilometre, Davutlar’a 4 kilometre, Güzelçamlı-Milli Park’a 7 kilometre, Kuşadası şehir merkezine 9 kilometre mesafede konumlanıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz