maritbet girişmaritbet
Philippe Starck, G Yoo Güneşli’yi anlattı!

Philippe Starck, G Yoo Güneşli’yi anlattı!

G Yoo Güneşli projesi 200 milyon liralık yatırımla inşa ediliyor. Philippe Starck, G-Yoo projesinde olmaktan gurur duyduğunu söyledi

Yoo markasının kurucularından Philippe Starck, G Yoo Güneşli projesinin basın lansmanında özel açıklamalarda bulundu. Maryapı ile ortak olarak Güneşli'de hayata geçirilen projede konutların metrekare fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor.

Türkiye'deki en büyük proje

G-Yoo projesinin Türkiye'de hayata geçirdiği en büyük proje olduğuna dikkat çeken Philippe Starck ‘Projemiz için karşılanabilir ve erişilebilir kalite ile birlikte erişilebilir mutluluk diyebiliriz. Var olmanın tek yolu insanlara hizmet etmek olduğu düşünülürse asıl amacımız insanların yaşam kalitesini yükseltmek' dedi.

Paradan çok doğru ürün daha önemli

Tasarımları hakkında detaylı bilgi veren Starck ‘Benim için paradan daha çok doğru ürünler üretmek önemli. Bu açıdan değerlendirildiğinde G Yoo projesinde olmaktan mutluk duyuyorum. Yeni projeler dikey köyleşmeye neden oluyor ve insanlar yalnızlaşıyor. G Yoo projesinde ise komşuların birbirleriyle kaynaşacağı cafeler, spor alanları gibi birçok seçenek var. Bizim için doğru demokrasi doğru fiyata ev satmaktır. Demokratik tasarımın mantığı ise kalitenin yükselip fiyatın düşeceğini söyler' diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

G Yoo Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 24.11.2014 15:59

G Yoo Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında!

Maryapı tarafından Philippe Starck ortaklığında hayata geçirilen G Yoo Güneşli E ...

Philippe Starck, G Yoo Güneşli’yi anlattı!
  • 24.11.2014 14:37

Philippe Starck, G Yoo Güneşli’yi anlattı!

G Yoo Güneşli projesi 200 milyon liralık yatırımla inşa ediliyor. Philippe Starc ...