maritbet girişmaritbet
Pera Sunset Park’ta metrekaresi 2 bin 750 dolardan başlıyor!

Pera Sunset Park’ta metrekaresi 2 bin 750 dolardan başlıyor!

Şehrin içindeyken, gürültüsünden uzaklaşıp, doğayla baş başa bir yaşam sürdürebilmek artık hayal olmaktan çıkıyor. Pera Yapı'nın hayata geçirdiği Pera Sunset Park projesi, geniş metrekare seçenekleri ve lüks yapısıyla beğeni topluyor

 

Şehrin içindeyken, gürültüsünden uzaklaşıp, doğayla baş başa bir yaşam sürdürebilmek artık hayal olmaktan çıkıyor. Pera Yapı'nın hayata geçirdiği Pera Sunset Park projesi, geniş metrekare seçenekleri ve lüks yapısıyla beğeni topluyor. Proje, 40 dubleks, 2 bitişik nizamlı villa ve 1200 metrekare ticari alandan oluşuyor. Pera Yapı ortaklarından Kerem Şengezer, projelerinin orman içinde olmasının sağladığı avantajların yanında, yüksek konumu sayesinde nadir bir deniz manzarasına da sahip olduğunun altını çiziyor.

Öncelikle proje hakkında genel bir bilgi alabilir miyiz? Pera Sunset Park'ın yapımı ne zaman başladı, daire tipleri neler?

Bu proje Pera Yapı'nın üçüncü projesi.

2010 yılında geliştirilmeye başlanan projenin temelleri Ağustos 2011'de atıldı. 18 Eylül 2011'de ise lansmanı gerçekleştirildi.

Proje, 40 dubleks, 2 bitişik nizamlı villa ve 1200 metrekare ticari alandan oluşuyor.

Ticari alan siteden bağımsız ve dışarıya yönelik konuma sahip. Bahçe ve çatı dublekslerinden oluşan büyük daireler konut sahiplerine villa konforunu uygun şartlarda yaşama fırsatını sunuyor.

Pera Sunset Park projesi son zamanların gözde bölgelerinden Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Lokasyon seçiminde sizi çeken şeyler nelerdi?

Pera Sunset Park'ı Zekeriyaköy'de hayata geçirmemizin sebebi, insanlara İstanbul'a çok yakın olmanın yanı sıra doğanın kucağında bir yaşam sürdürme şansını vermek. Zekeriyaköy; Belgrad Ormanı, Atatürk Arboretumu, Karadeniz ve İstanbul Boğazı ile çevrili... Şehrin finans merkezi Maslak'a çok yakın, Taksim'e 20 dakika, Sarıyer'e 5 dakika mesafede, üçüncü köprünün bağlantı yolu üzerinde.

Kısa bir süre önce hizmete giren Hacıosman-Taksim Metrosu, yeni tamamlanan Çayırbaşı Tüneli ulaşım olanaklarını daha da genişletmekte. Kısaca Zekeriyaköy, ideal konumu, doğa ile iç içe olması, rahat ulaşım olanakları ile lokasyon seçiminde bizi cezbeden özelliklere sahip.

Proje villa konseptinde, geniş metrekareli ve lüks diye tabir edeceğimiz bir yapıya sahip. Projenizin hitap ettiği grubu nasıl tanımlıyorsunuz?

Pera Sunset Park, her yaştan oluşan konut sakini kitlesine hayatının her dönemini gönlünce geçirebileceği sıcak bir yuva imkanı sunuyor. Tek başına yaşayan bir gence olduğu gibi kalabalık aileler içinde iyi bir tercih olabilecek konutlar mimarideki son trendler göz önünde bulundurularak en kaliteli ürünlerle tasarlandı. Pera Sunset Park ile şehir yaşantısından kopmayıp, doğayla içiçe yaşamayı düşleyen kullanıcı grubuna konforlu bir yaşamın kapılarını açıyoruz.

SİTEYİ İKİ YIL PERA YAPI YÖNETECEK

2013'ün yaz aylarında anahtar teslim edilecek olan Pera Sunset'in yönetimini ilk iki sene Pera Yapı üstlenecek. İki senenin sonunda site sakinleri kendi yönetimlerini kuracaklar.

Size göre projeniz İstanbul'un siluetine ne katıyor?

Projemiz doğanın içinde, doğayla bütünleşen yapısı itibariyle istanbul siluetine yeşil boyutuyla katkıda bulunuyor.

Projenin sosyal olanakları hakkında neler söyleyebilir siniz? Sadece bizim projemize özel diyebileceğiniz farklılıklar var mı?

Pera Sunset Park; kullanıcıları için sosyal olanak sunan bir sosyal tesise de sahip olan, yüzme havuzu, fitness center, sauna, site lokali, sinema salonu, çocuk oyun alanı gibi birimlerin yer alacağı aktiviteli bir sitedir. Ayrıca sitenin lokasyonu itibariyle önündeki 10 dönümlük yeşil alan yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanı olarak kullanılacak. Pera Sunset Park'ı diğer projelerden farklı kılan bir diğer özellik ise; konumu itibariyle toplu ulaşım araçlarına yakınlığı ve Zekeriyaköy'ün yeni oluşacak çarşısının yanı başında yer alıyor olması.

Fiyat aralıkları hakkında bilgi alabilir miyiz?

Projemizi bölge projelerinden farklı kılan en temel özelliklerden biri dairelerin taşınmaya hazır halde teslim edilecek olması. Tüm konutlar son trendler baz alınarak, en üstün kalitede malzemeler kullanılarak tasarlandı. Çok çeşitli daire tipleri sunan projede metrekare birim fiyatları ortalama 2.750-3 bin dolar arasında değişiyor.

Projede ne kadarlık bir satışa ulaşıldı?

Şimdiye kadar konutların yarısına yakını satıldı.

Pera Yapı'nın gelecekteki projeleriniz hakkında bilgi alabilir miyiz?

Pera Yapı, Zekeriyaköy'de yine buna benzer konut projeleri üzerinde çalışmalarına devam edecek. Bunun dışında çalışmaları hala hazırda devam eden ve geliştirilmekte olan Beylikdüzü Residence projesi bulunuyor.

Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pera Sunset Park satılık konut fiyatları! 338 bin dolara!
  • 17.05.2013 11:36

Pera Sunset Park satılık konut fiyatları! 338 bin dolara!

Pera Yapı tarafından inşa edilen Pera Sunset Park'ın çevresinde; İstinye Park, T ...

Pera Sunset Park’ta metrekaresi 2 bin 750 dolardan başlıyor!
  • 10.01.2013 14:00

Pera Sunset Park’ta metrekaresi 2 bin 750 dolardan başlıyor!

Şehrin içindeyken, gürültüsünden uzaklaşıp, doğayla baş başa bir yaşam sürdürebi ...

Pera Sunset Park Zekeriyaköy'de metrekaresi 2 bin 300 dolara!
  • 01.01.2013 16:45

Pera Sunset Park Zekeriyaköy'de metrekaresi 2 bin 300 dolara!

Şehrin finans merkezi Maslak'a çok yakın, Taksime'e 20 dakika, Sarıyer'e 5 dakik ...

Pera Yapı Zekeriyaköy'de 778 bin dolara 4+1!
  • 12.12.2012 11:41

Pera Yapı Zekeriyaköy'de 778 bin dolara 4+1!

8 bin 500 metrekare inşaat alanına, 13 dönüm yeşil alana sahip olan Pera Sunset ...

Pera Sunset Park fiyat listesi! 678 bin dolar 3+1 çatı dubleksi!
  • 06.11.2012 13:38

Pera Sunset Park fiyat listesi! 678 bin dolar 3+1 çatı dubleksi!

13 dönüm yeşil alanı bulunan Pera Sunset Park'ın inşaat alanı 8 bin 500 metrekar ...

Pera Sunset Park Evleri'nde metrekaresi 3 bin 200 dolara!
  • 16.10.2012 13:14

Pera Sunset Park Evleri'nde metrekaresi 3 bin 200 dolara!

Pera Sunset Park'ta alanları 99 metrekare ile 318 metrekare arasında değişen kon ...