maritbet girişmaritbet
Pekdemir İnşaat'ın 936 konutluk dev projesi 20 Mart'ta satışta!

Pekdemir İnşaat'ın 936 konutluk dev projesi 20 Mart'ta satışta!

Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli’nin Başiskele bölgesinde hayata geçireceği 936 konutluk projenin lansmanı 20 Mart’ta yapılacak ve aynı gün satışına başlanacak

 

Pekdemir'in yüksek kalite standartlarında yapımı gerçekleştirilecek projede yer alan konutlar çok ekonomik fiyatlarla satışa sunulurken; projenin adı, teknik ve mimari özellikleri, satış fiyatları ve ödeme avantajları ilk kez bu toplantıda paylaşılacak. 
 
69 yıllık tarihiyle Türkiye'ninen köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli'de inşa edeceği 936 konutluk dev konut projesinin satış lansmanı için geri sayım başladı. 20 Mart 2013 Çarşamba günü gerçekleştirilecek basın lansmanıyla ilk etap konutların satışa sunulacağı projenin adı, satış fiyatları ve ödeme koşulları merakla bekleniyor.
 
Pekdemir kalitesini çok ekonomik fiyatlarla halka taşıyacak proje, aynı zamanda Pekdemir İnşaat'ın 70'inci yıl gurur projesi olacak. Kocaeli'nin yatırım değeri en yüksek bölgelerinden Başiskele'de hayata geçirilecek proje konut alıcılarına olduğu kadar kente de yeni bir ekonomik değer kazandırmış olacak.
 
Pekdemir'in yüksek kalite ve hizmet standartlarına uygun inşa edilecek projenin adı, teknik ve mimari özellikleri, konutların satış fiyatları ve ödeme avantajlarının paylaşılacağı lansmanla birlikte konutların satışına da başlanacak. 
 
İlk etabı satışa sunulacak Başiskele projesi, çok özel lansman fiyatlarıyla, sadece oturmak amaçlı değil yatırım amaçlı satın almak isteyenlere de önemli fırsatlar sunacak. Dört kattan oluşan estetik mimari yapısı, geniş rekreasyon alanları, aidatı yükseltmeyen ama yaşam kalitesini artıran yönetim anlayışı ile proje, yaşayanlara güvenli, kaliteli,ekonomik bir yaşam alanı oluşturacak.
 
Pekdemir: Halk merakla lansmanı bekliyor
 
Geçen ay düzenlenen basın toplantısıyla ön tanıtımı yapılan projenin kentte duyulmasıyla birlikte bölge halkında yoğun bir ilgi ve merak oluştuğunu belirten Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, konuya ilişkin şunları söyledi:
 
“Pekdemir markasının yarattığı güveni bölge halkı zaten çok iyi biliyor. Ön tanıtımın ardından, özellikle daha önce Pekdemir projelerinden konut almış kişiler başta olmak üzere çok sayıda Kocaelili arayarak, daha lansman yapılmadan, bedelini ödeyip konutlarını rezerve etmek istediler. Biz ise gelişmeleri takip etmelerini ve lansmanı beklemelerini rica ettik. 20 Mart'ta düzenleyeceğimiz toplantıyla birlikte, Pekdemir kalite güvencesini taşıyan Kocaeli'nin en büyük ‘markalı konut' projesini, dikkat çekici ekonomik fiyatlar ve ödeme koşullarıyla satışa sunacağız. Bu fiyatlar lansmana özel fiyatlar olacak. Aylık düzenli aile geliri 2.000 liranın üzerinde olan herkesin konut sahibi olabileceği koşullarla satışa çıkacağız. Şuana kadar halktan gelen olumlu tepkiler ve oluşan merak, ilginin yüksek olacağına işaret ediyor.”
 
Pekdemir İnşaat İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0262 332 18 82

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pekdemir, Semt Kocaeli’de “erken teslim” rekoru kırıyor
  • 30.04.2018 14:33

Pekdemir, Semt Kocaeli’de “erken teslim” rekoru kırıyor

Pekdemir İnşaat, Kandıra Yolu üzerinde, yeşille mavinin buluştuğu Çayırköy’de, S ...

Semt Kocaeli'de teslimler Mart 2019'da başlıyor
  • 17.10.2017 12:07

Semt Kocaeli'de teslimler Mart 2019'da başlıyor

Pekdemir İnşaat tarafından oksijen deposu Çayırköy’de hayata geçirilen Semt Koca ...

Semt Kocaeli projesinin fiyat listesi
  • 19.07.2017 17:27

Semt Kocaeli projesinin fiyat listesi

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Semt Kocaeli projesi 280 konuttan meydana geliyor ...

Semt Kocaeli'de 280 dairenin yüzde 70'i satıldı!
  • 31.05.2017 14:52

Semt Kocaeli'de 280 dairenin yüzde 70'i satıldı!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde 280 dairede ...

Semt Kocaeli'nin fiyat listesi ve ödeme planı belli oldu
  • 27.04.2017 09:48

Semt Kocaeli'nin fiyat listesi ve ödeme planı belli oldu

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli / Çayırköy'de hayata geçirilen Semt Kocaeli p ...

Pekdemir Semt Kocaeli projesi fiyatları açıklandı!
  • 26.04.2017 15:50

Pekdemir Semt Kocaeli projesi fiyatları açıklandı!

Pekdemir İnşaat tarafından İzmit'te hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinin fiy ...