maritbet girişmaritbet
Parkyaşam Mavişehir'de son fırsat!

Parkyaşam Mavişehir'de son fırsat!

İnşaat sektörünün 3 başarılı ve öncü firması Türkerler, Durmaz ve İZKA’nın Emlak Konut GYO ile gerçekleştirdiği Park Yaşam Mavişehir, İzmir’de beklenenin üzerinde ilgi gördü

Emlak Konut GYO'nun İzmir'de ki son konut projesi olan Park Yaşam Mavişehir'de üç ayda 330 adet daire satışı gerçekleşti. Park Yaşam Mavişehir, bu süre içerisinde müşterilerine konut kredilerindeki faiz oranlarındaki artışın maliyetlerini yansıtmayarak da İzmir'lilere önemli bir avantaj sundu. Emlak Konut G.Y.O.'nun Türkiye genelindeki tüm projelerini geride bırakarak Haziran ayında 101 adet konut satışı ile şampiyon olan Park Yaşam Mavişehir'de 521 konuttan 330'u satıldı. Park Yaşam Mavişehir'in Haziran ayı hasılatı 34 milyon 605 bin TL oldu.

Park Yaşam Mavişehir'e,  tüketicilerin beklenenin üzerinde  ilgi gösterdiklerini ifade eden İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azad Yeşil, Park Yaşam Mavişehir'in İstanbul gibi bir metropol şehrin projelerini geride bırakarak satış şampiyonu olmasının projenin İzmir'lilerin istek ve ihtiyaçlarına uygun olmasına bağladı. Azad Yeşil;  “İzmir'e bir çok ilk getiren ve teknolojinin, kalitenin üst düzeyde tutulduğu Park Yaşam Mavişehir, İzmir'lilerin ihtiyaç ve beklentileri dikkate alarak oluşturuldu. Benzer projelere göre kalite ve teknoloji en üst seviyede tutulmasına rağmen bu maliyet artışını fiyatlara yansıtmadık. Park Yaşam Mavişehir'in temelinden inşaatına, iç dekorasyonundan yapı inşaatına kadar her sürecinde ki kaliteyi düşünürseniz, fiyatlarının da çok uygun olduğunu görebilirsiniz. Depreme dayanıklılık ve sosyal yaşam olanakları projeyi soranların en çok üstünde durduğu konular arasında yer alıyor. 8 Nisan tarihi itibariyle, satışa sunduğumuz Park Yaşam Mavişehir Projesi'nde şu ana kadar 330 adet daire satıldı ve satışların %95'i İzmirlilere yapıldı. Özellikle İzmirli hemşerilerimizin projemize göstermiş oldukları ilgiden çok memnunuz ve kendilerine sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyoruz. Projeyi soranların en çok üstünde durduğu konular, depreme dayanıklılık ve sosyal yaşam olanakları.  Ayrıca balkon ve teraslı daireler de büyük ilgi görüyor. Şu anda da proje genelinde, ciddi bir ilgi yakaladığımızı düşünüyorum.” dedi.

Azad Yeşil, Türkerler-İzka-Durmaz ortaklığı ile yapılan ve Emlak Konut G.Y.O.'nun İzmir'de ki en önemli projesi olan Park Yaşam Mavişehir projesi hakkında da bilgi verdi. Satışa çıktıkları ilk üç haftada 20 binin üzerinde telefon aldıklarını ve 08 Nisan'dan itibaren satış ofisini 4.800 kişinin ziyaret ettiğini açıklayan Azad Yeşil; “Satış ofisine şu ana kadar elli binin üzerinde telefon geldi ve üç ayda 330 adet daire satıldı” dedi. Satılan dairelerin ağırlığını 3+1'lerin oluşturduğunu ifade eden Azad Yeşil; “Satışların %95'i İzmir'lilere yapıldı. Denizli, İstanbul ve Bursa'dan da gelerek ama mutlaka yaşamak için aldıklarını söyleyen müşterilerimiz var. Park Yaşam Mavişehir'de kapalı otopark, kapalı havuz, doğal gölet, geniş yeşil alan ve oyun alanları, yürüyüş parkurları, alışveriş merkezi çok ilgi görüyor. Bir çok projenin aksine Park Yaşam Mavişehir'de kapalı alışveriş merkezinin yanı sıra, açık cadde mağazaları da var. Eczane, market, cafe, restoran, kozmetik, gıda gibi AVM saatlerine bağımlı olmadan açık olacak olan bu cadde mağazaları projeyi daha da cazip kılıyor. “ şeklinde konuştu.

Toplantıda Park Yaşam Mavişehir'in yeni reklam kampanyası hakkında da bilgi veren Azad Yeşil; “Reklam kampanyamızda ‘gözünüzde büyütebilirsiniz' sloganını kullandık çünkü Park Yaşam Mavişehir'de her şey gözünüzde büyütebileceğiniz kadar detaylı düşünülerek tasarlandı. Yeni reklam kampanyamızda 5 tane ‘Çünkü' kullandık. Bunlar; ‘Gözünüzde Büyütebilirsiniz çünkü kapalı otopark hayatımı kolaylaştırıyor, çünkü bana daha fazla doğal yaşam için yeşil alan kazandırıyor, çünkü, Emlak Konut GYO Park Yaşam Mavişehir ile size benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. Çünkü, Park Yaşam Mavişehir'le İzmir daha güzel, bu proje İzmir'in çehresini değiştiriyor, Çünkü, salonum o kadar geniş ki, ferah evimde komşularımla keyifli zaman geçirebiliyorum. Çünkü, Park Yaşam Mavişehir'de kapalı havuzla spor 4 mevsim.'. dedi.

İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azad Yeşil sözlerini şöyle sürdürdü : “Hedefimiz kalan konutların satışını da Eylül-Aralık döneminde tamamlamak yönünde. Hafta

içinde her gün yaklaşık 50 satış görüşmesi yapıyoruz, hafta sonları bu sayı 100 ‘ün üzerine çıkıyor. Her gün çağrı merkezimizde 200‘ün üzerinde çağrı cevaplıyoruz.”
Azad Yeşil, şu ana kadar Park Yaşam Mavişehir'den konut satın alanların profili hakkında da şu bilgileri verdi : “Projemizle ilgilenen müşteri kitlesi ile ilgili olarak;

-    %65 ‘i üniversite mezunu.
-    %40'ı iş sahibi, %40'ı beyaz yakalı, %10'u doktor ve %10 ‘u da emekli.  
-    %90'ı İzmir'li, %5'i İstanbul'lu, %5'i de çevre illerden.
-    Satışlarımızın %80‘i kredili olup, kredili satışlarda müşterilerin sadece %5'i en az peşinat olan %25 oranında peşinat ödemeyi tercih ederken, %45'i %75 peşinat ödemeyi tercih ediyor.
-    Müşterilerin en çok tercih ettiği kredi vadesi %40 ile 120 ay, sonra da %35 ile 60 ay oldu.

Park Yaşam Mavişehir'in, İzmir'de ilk kez Fİ-120 fore kazık kullandığının ve Jet Graout, Post Graout sistemleri ile depreme olağanüstü dayanıklı hale getirildiğinin altını çizen Azad Yeşil, “Balkon ve teraslı daireler büyük ilgi görüyor. Şu anda ciddi bir ilgi yakaladık. “ dedi.

Emlak Konut G.Y.O. ve İnşaat sektörünün 3 başarılı ve öncü firması Türkerler, Durmaz ve İZKA'nın  vizyonlarını, tecrübelerini ve bilgilerini birleştirerek oluşturduğu Park Yaşam Mavişehir projesi İzmir'lilere bir çok “ilk'i” ve yeniliği bir arada sunuyor. Karşıyaka, Mavişehir'de konumlanan Park Yaşam Mavişehir konutları, İzmir'in kentsel dönüşümü için en önemli proje olarak tanımlanıyor.

32 dönümlük arazi üzerinde Toplam 7 blokta 521 dairenin satışa sunulduğu Park Yaşam Mavişehir'de, daireler benzer projelere göre daha geniş tutuldu, tavan yükseklikleri 2.90 olarak tasarlandı. Daire standartları 1+1'den başlayıp 5+1'e kadar uzanan ve dubleks seçenekleri de bulunan Park Yaşam Mavişehir Projesinin İzmir'lilere sunduğu yenilikler arasında, Kapalı Otopark, Kapalı Havuz, geniş yeşil alanlar, sosyal tesisler, alışveriş merkezi ve geniş alanda çocuk oyun seçenekleri bulunuyor.

Park Yaşam Mavişehir'de; açık yüzme havuzu, doğal gölet, açık otopark, oyun parkı, koşu/bisiklet yolu, tenis ve basketbol sahaları, fitness salonu gibi alanların yanı sıra; soğuk havalarda kapalı yüzme havuzunun tadını çıkarabilir, her araca özel park yerinin bulunduğu kapalı otoparka aracınızı güvenle bırakabilir ve bu otoparktan kat erişimli asansörler vasıtasıyla direkt dairenize çıkma lüksünü yaşayabilirsiniz.  Park Yaşam Mavişehir'de, uzun koşu parkurunda esaslı bir egzersiz yapabilir, site içindeki gezinti alanı ve gölet manzaralarıyla şehrin içinde doğada bulunmanın keyfini tadabilirsiniz. İhtiyaç duyabileceğiniz her detayın en kaliteli ve mükemmel şekilde yaratıldığı Park Yaşam Mavişehir'de bir de Alışveriş Merkezi bulunuyor. Park Yaşam Mavişehir'den daire alanlar, hem çok daha iyisini, benzerlerine kıyasla en iyisini satın alacak, hem de daha uygun fiyatlarla sahip olacak.

İZMİR'LİLERİN BALKON SEVDASINI UNUTMADIK.. GENİŞ TERASLI DAİRELER 174 BİN TL'DEN BAŞLIYOR..

Park Yaşam Mavişehir projesi içinde yer alan 21 – 24 katlı 4 adet blok, 5 katlı 3 adet blok toplam 521 daire satışa sunuldu. Park Yaşam Mavişehir 'de 7 blokta 27 ayrı mimari tipte daire seçeneği mevcut. Bu seçenekler; (1+1), (2+1), (3+1), (4+1), (5+1) dairelerden oluşmaktadır. Proje içerisinde 1 adet açık ve 1 adet kapalı yüzme havuzu, 2 adet tenis kortu ve 1 adet basketbol sahası, çocuk oyun park alanı ve çocuk kum havuzu bulunmaktadır. Açık yüzme havuzu  241.56 m²'dir. Kapalı yüzme havuzu 73 m²'dir. Toplam yüzme havuzlarına ayrılan alan 314.56 m²'dir. kapalı havuz etrafı 359 m²'dir. Ayrıca Park Yaşam Mavişehir Projesinde özel tabanlı yürüme yolu toplam 740 m'dir. Site içi gezinme yolu 2586 m'dir. Güneşlenme terası için ayrılan alan 381.57 m²'dir. Toplam yeşil alan 8792,06 m2'dir. Oyun alanı 271,43 m2'dir.  

12.12.2012'YE KADAR BİZİM, AYNI GÜN 12:12'DE SİZİN

Park Yaşam Mavişehir, 32.104 m²alanda üzerinde, sahile ve hafif raylı metro istasyonuna 2 dakika uzaklıkta, İzmir'in en önemli Alışveriş Merkezlerine çok kısa mesafede, ana yolların bağlantı noktasında, mimari duruşuyla çevredeki diğer sitelerden hemen ayrılan, benzersiz bir yaşam projesidir. Park Yaşam Mavişehir konutları, 12.12.2012'de saat 12.12'de teslim edilecek.

ESNEK ÖDEME KOŞULLARI, CAZİP FİYATLAR..
Projede kişiye özel kredilendirme imkanları sunulmaktadır. %25 Peşin, 120 aya kadar projeye özel kredi faiz oranlarıyla daire satın almanız mümkündür. Banka kredileri her bütçeye uygun esneklikte olup; dilerseniz ödemelerinizi eşit taksitlerle, dilerseniz de her yıl dilediğiniz miktarda artmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bütçenize göre her yıl dilediğiniz sayıda ve miktarda ara ödeme yaparak aylık taksitlerinizi düşürebilirsiniz. Toplamda 521 dairenin satış sunulduğu ve benzerlerine göre daha geniş m²'lerde tasarlanarak “Yaşam Projesi” olarak tasarlanan Park Yaşam Mavişehir, Emlak Konut G.Y.O.'nun İzmir'de ki en önemli projesi olduğu için son fırsat olarak tanımlanıyor.
 

Park Yaşam Mavişehir iletişim bilgileri

Web: www.parkyasammavisehir.com

Tel: 444 35 06

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...