maritbet girişmaritbet
Park Yaşam Bornova'da konutlar aralık ayında teslim ediliyor!

Park Yaşam Bornova'da konutlar aralık ayında teslim ediliyor!

İzka İnşaat tarafından inşa edilen Park Yaşam Bornova projesi İzmir’in Bornova İlçesi’nde yükseliyor. 

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Bornova projesi 9 bin 272 metrekare arsa üzerinde 4 adet monoblok şeklinde 362 adet konuttan oluşuyor.

Az katlı ve sağlıklı ev kriterlerine uygun olarak tasarlanan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Park Yaşam Bornova’da 1+1 daireler brüt 39 ila 43 metrekare, 2+1 daireler 68 ila 94 metrekare, 3+1 daireler ise 97 ila 124 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Konsepti, mimarisi ve ayrıcalıkları ile bölgede alternatifi olmayan Park Yaşam Bornova 6 bin 71 metrekare peyzaj alanı ve sosyal olanakları ile doğal ve konforlu yeni nesil bir yaşam alanı sunuyor.

Park Yaşam Bornova projesinde yürüyüş parkuru, açık-kapalı otopark, açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi ve basketbol sahası gibi birçok sosyal alan bulunuyor. Aynı zamanda projede 7/24 kamera sistemiyle izlenen güvenlik hizmeti de bulunuyor.

İnşaat aşamasında olan Park Yaşam Bornova’da 1+1 dairelerin satışı tamamlanmış olup, anahtar teslimi yılsonu olarak planlanmaktadır.

Az katlı, sağlıklı ev kriterlerine uygun, modern ve her detayı özenle tasarlanmış Park yaşam Bornova’da sevdiklerinizle birlikte keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

33 metrelik kazık temeli ile bölgede yapılan ilk proje olan Park Yaşam Bornova’da yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

1+1 dairelerin satışının tamamlanmış olduğu Park Yaşam Bornova’da, 2+1 daireler 4 milyon 180 bin TL’den, 3+1 daireler ise 6 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Park Yaşam Bornova nerede?

Yaşar Üniversitesine, Bornova Tepecik ve Araştırma Hastanesi’nin yanında yer alan Park Yaşam Bornova, Ege Üniversitesi’ne 1 dakikalık mesafede bulunuyor. Forum Bornova AVM’ye 2 dakikalık mesafede bulunan proje, İzmir Adliyesi’ne ise 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Park Yaşam Bornova,  Adnan Menderes Havaalanı’na 20 dakika mesafede bulunuyor.


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz