maritbet girişmaritbet
Park Mavera'nın 2. etabında rekor bekleniyor

Park Mavera'nın 2. etabında rekor bekleniyor

Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen ve yüksek prim getiren Park Mavera, birinci etabındaki satış başarısını ikinci etaba taşımaya hazırlanıyor.

Gayrimenkul sektörünün başarılı isimlerinden Makro - Akyapı Ortak Girişimi'nin Başakşehir'de hayata geçirdiği en yeni projesi Park Mavera 2 rekor bir satış hedefliyor. Yoğun ilgi gören birinci etabında çok kısa sürede büyük bir satış gerçekleştiren proje, birinci etabın başarısını Park Mavera 2'de sürdürmeyi amaçlıyor. 

Birinci etapta 650 daire 22 saatte satıldı 

Birinci etaptaki 672 dairenin 650'sinin 22 saat gibi rekor bir sürede satıldığına dikkat çeken Makro-Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, ilk etap yatırımcılarının ikinci etabı da yakın markaja aldıklarını belirterek; ‘‘Park Mavera birinci etaptan konut satın alanlar elde ettikleri yüksek prim dolayısıyla ikinci etaba da ilgi gösteriyor. Projenin ikinci etabının satış hazırlıkları devam ediyor. Makro-Akyapı Ortak Girişimi olarak makul kâr marjlarıyla projelerimizi satışa sunduk. 

Park Mavera'nın dükkanları

Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Park Mavera'nın ticari alanları

Bugüne kadar satışa sunduğumuz tüm projelerde yatırımcılarımız yüksek prim kazandı ve bu projemiz rekor sürede satıldı. Park Mavera, bölgedeki yatırımcılar tarafından referans proje olarak gösteriliyor. Bu başarı bize mutluluk verdiği gibi ilk etapta yakalanan başarının ikinci etapta da sürdürülebilmesi için daha yoğun çalışmamıza neden oluyor.

Kira öder gibi aidat ödemek yok

Park Mavera 2, birinci etapta olduğu gibi kamu kurumlarının yanıbaşında, evden çıkıp birkaç adımda metro ve tramvaya ulaşılabilecek şekilde inşa ediliyor. Meydanda yer alacak kamu kurumları ikinci etabın da komşusu durumunda. Ayrıca Sağlık Kent'e ve özel sağlık tesislerine yakınlığı, 3. köprü bağlantı yolu üzerinde olması projenin yatırım değerini artırıyor. 372 bin metrekarelik alanıyla Türkiye'nin en büyük botanik parkı da Park Mavera 2'nin yanıbaşında yer alıyor. 

2+1 dairelerimizde dahi giyinme odası, yüklük ve hem salondan hem mutfaktan geçişli yemek odası bulunuyor. Aynı zamanda standart olarak sunduğumuz çift sosyal tesise rağmen oluşturduğumuz sistem sayesinde konut sahipleri kira öder gibi aidat ödemiyor. 

Sosyal tesislerimiz içindeki satılabilir ticari alanların bir bölümünü siteye gelir getirmesi için bağışlıyoruz. Bu sayede elde edilen paralar ortak giderlere harcanarak aidatların çok önemli ölçüde düşürülmesini sağlıyor'' dedi.

"Park Mavera 2'' Türkiye'nin ilk planlı kent meydanı olan Başakşehir Yeni Merkez'deki son parsel olurken, proje yatırım değeri yüksek sosyal donatı alanları ve çevre özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"İzolatör deprem etkisini yarı yarıya azaltıyor"
  • 14.11.2022 13:24

"İzolatör deprem etkisini yarı yarıya azaltıyor"

AKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, “ İzolatörlü yapının asıl amacı de ...

Big Country Büyükçekmece villa projesi görücüye çıktı!
  • 26.10.2022 16:15

Big Country Büyükçekmece villa projesi görücüye çıktı!

Akyapı imzasıyla hayata geçirilen Big Country Büyükçekmece villa projesi basına ...

Hüseyin Dinçel, Big Country villa projesini anlatıyor!
  • 26.10.2022 16:14

Hüseyin Dinçel, Big Country villa projesini anlatıyor!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, Big Country Büyükçekmece villa pro ...

Mavera Comfort'ta deprem izolatörlü konutları Japonlar inceledi!
  • 12.10.2022 15:58

Mavera Comfort'ta deprem izolatörlü konutları Japonlar inceledi!

Başakşehir’de bulunan Mavera Comfort temel kolonlarına yerleştirilen deprem izol ...