maritbet girişmaritbet
‘Panorama Pavli’de daire fiyatları 475 bin TL'den başlıyor

‘Panorama Pavli’de daire fiyatları 475 bin TL'den başlıyor

‘Panorama Pavli’ gayrimenkul yatırımcılarının yeni adresi haline gelen Pendik'te hayata geçiriliyor.

Pendik; gayrimenkul yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. 20'den fazla nitelikli konut projesinin yükseldiği Pendik, önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin çok konuşulacak projelerine ev sahipliği yapacak.

Gayrimenkul yatırımları açısından İstanbul'un parlayan yıldızı haline gelen Pendik; nitelikli ve yatırım potansiyeli yüksek konut projelerine ev sahipliği yapıyor.

Pendik'te ki En Avantajlı Proje ‘Panorama Pavli', Anadolu Yakası'nın en değerlenen bölgesi Pendik'te şık tasarımıyla ve emsallerine göre avantajlı fiyatlarıyla sizi kendisine hayran bırakacak bir Altınsoy projesi.

Günümüzde hem yurt içi hemde uluslararası alanda en zorlu müteahhitlik faaliyetlerinin öncü kuruluşlarından olan Altınsoy İnşaat, 24 yılı aşkın deneyimi ile toplumun ve gayrimenkul sektörünün ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ederek; Panorama Pavli'yi hayata geçirdi. 

Lokasyon Avantajı

Yaklaşık 6.000 beyaz yakalı çalışanın olduğu finans kuruluşlarının yeni merkezlerine 5dk kadar yakınlıkta olması ve D-100 karayolunun denize en yakın noktasında Panorama Pavli lokasyon avantajı ile öne çıkıyor. 

Oldukça merkezi bir lokasyonda bulunan Panorama Pavli projesi metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje İDO iskelesine 7 dakika, Marmaray Kaynarca durağına da 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Ayrıca Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 6 dakika uzaklıkta yer alan Panorama Pavli projesi, Medical Park Hastanesi'ne 5 dakika, Botaş Parka'a 1.6 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Panorama Pavli Fiyatları

Panorama Pavli projesinde teslim tarihi olarak Aralık 207 hedeflenmekte. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda cazip fiyata lüks daire sahibi olma fırsatı sunan projede daireler 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Öte yandan Altınsoy İnşaat, projede banka kredisi ile konut sahibi olabilme imkanını da tanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Panorama Pavli, Aralık 2017’de teslim edilecek!
  • 08.11.2017 14:47

Panorama Pavli, Aralık 2017’de teslim edilecek!

Altınsoy İnşaat tarafından Pendik’te inşa edilen Panorama Pavli’nin teslim tarih ...

‘Panorama Pavli’de daire fiyatları 475 bin TL'den başlıyor
  • 27.10.2017 12:51

‘Panorama Pavli’de daire fiyatları 475 bin TL'den başlıyor

‘Panorama Pavli’ gayrimenkul yatırımcılarının yeni adresi haline gelen Pendik'te ...