maritbet girişmaritbet
Özak Gyo'nun yeni projesi 'Hayat City Mahmutbey' ön satışta!

Özak Gyo'nun yeni projesi 'Hayat City Mahmutbey' ön satışta!

Hayata geçirdiği projeler ve geliştirdiği ürünlerle sektör trendlerini belirleyen Özak GYO, bulunduğu bölgeyle uyumlu, yaşam kalitesini yükselten projelere imza atma geleneğine devam ediyor.

“ Bir Adımda Hayat Başlar! “ fikriyle, insan yaşamına kalite ve kolaylık katacak yeni projesi Hayat City Mahmutbey’i tasarladı. İnsan yaşamına katma değer sağlayan Özak GYO, yeni projesiyle şehrin yeni iş merkezi basın eksprese komşu, ulaşımı kolay bir konfora imza atıyor.

Ön satışların başladığı Hayat City Mahmutbey, her ayrıntının düşünüldüğü 1+1’den 3+1’e kadar fonksiyonel daire tasarımları ile birlikte yalın ve modern mimari çizgilere sahip, peyzaj alanlarının maksimize edildiği, ulaşımı ve hayatı kolaylaştırmayı merkezine alıyor. Özak GYO kalitesiyle 24 ayda tamamlanması planlanan proje, değeri her gün artan konumu sayesinde hem yatırım hem de oturum düşünenlere fırsat sunuyor.

İstanbul’un yeni ‘prestij caddesi’ Basın Ekspres Yolu, Tekstilkent, İstoç gibi önemli iş alanlarının yanı başında ve TEM otoyoluna komşu Hayat City Mahmutbey’de, kapalı site yapısıyla ve geniş peysaj alanlarıyla sizlere güvenli ve konforlu bir yaşam sunarken, evinizden çıkar çıkmaz adımınızı Mahmutbey Metro İstasyonuna atarak kolay ve modern ulaşımın keyfini yaşayacaksın. Başta metro olmak üzere bir çok ulaşım imkanına sahip Hayat City Mahmutbey’de İstanbul’da her yer bir adım kadar size yakın olacak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz