maritbet girişmaritbet
Otoport'un metrekaresi bin 700 dolar

Otoport'un metrekaresi bin 700 dolar

Gül Yapı ve Kullar İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde E-5 yolu üzerinde konumlandırılan Otoport Otomobil Alışveriş Merkezinde metrekare birim fiyatları bin 700 dolar ile 3 bin dolar arasında değişiyor.

Otoport, tüm otomotiv sektörünü aynı çatı altında buluşturacak ve ithalatçı firmaların yanı sıra ikinci el araçların alım satımının yapıldığı 365 gün açık olan bir merkez olacak.

Nisan 2012'de açılması planlanan Otoport, 16 Kasım günü Demet Akalın'ın konser vereceği lansman gecesiyle birlikte otomotiv sektörüne tanıtılacak.

Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, otomotiv sektörünü tek bir çatı altında toplayacak olan ve otomobil alışverişini keyifli hale dönüştürecek Otoport projesi fikrinin birkaç yıl önce katıldıkları ikinci el otomobil fuarından doğduğunu söyledi. Gül, "Katıldığımız ikinci el otomobil fuarının ardından, öyle bir proje yapalım ki, 365 gün fuar mantığının olduğu, bütün galerilerin bir arada olduğu, on binlerce insanın gezdiği, çocuklarının eğlendiği, yemeklerini yiyebildiği, alım satımla ilgili tüm hizmetleri alabildiği bir merkez olsun dedik. Ve bu düşünceden hareketle de Otoport proje- sini geliştirdik" dedi. Otoport'un en büyük özelliklerinden birinin bulunduğu lokasyon olduğuna işaret eden Ali Gül, E-5'e cepheli 200 metre vitrini bulunan projenin 120 bin metrekare alan üzerinde inşa edildiğini ifade etti. Ali Gül Otoport'u tamamı kapalı alandan oluşan bir otomobil alışveriş merkezi olarak planlamadıklarını, yarım teraslar şeklinde yükselen Otoport'un yüzde 85'ini açık alan olarak kurguladıklarını anlattı.

Metrekare fiyatı 1700 dolardan başlıyor

Otoport'un hem galericiye, hem otomobil alıp satmak isteyene hem de yatırımcıya hemen kazandıracağını kaydeden Gül, 160 oto galeri, banka şubeleri, sigorta acenteleri, noter, kafe ve restoranlar, Go-Kart pisti, Kid-Stop akülü araç pisti, hobi merkezi, tuning atölyesi servis alanları ve oto kuaförünün bir arada bulunacağı Otoport'a galerilerin metre kare fiyatlarının bin 700 ile 3 bin dolar arasında değiştiği bilgisini verdi. Galerilerin yüzde 45'inin satıldığını, yüzde 30'unun ise kiralamaya ayrıldığını dile getiren Gül, metrekare kira değerlerinin 10 dolar seviyesinde olacağını ve kiralamalara yılbaşından itibaren başlayacaklarını açıkladı.

Satışları 2-3 kat artıracak'

Galericilerin uzun yıllardır faaliyet gösterdikleri yerlerden ayrıldıklarında 'acaba bundan sonra ne olur' endişesi taşıdıklarına değinen Ali Gül, "Türkiye'de AVM'ler yeni yeni kurulmaya başladığında tekstil sektöründeki perakendeciler AVM'lere girmeye çekinirlerdi. Şimdi ise onlar için bir AVM'de bulunmak olmazsa olmaz durumda. Galericiler de Otoport çatısı altında bir araya geldiklerinde büyük bir sinerji ortaya çıkacak. Galeri sahipleri Otoport'ta yerlerini aldıklarında, eski yerlerine nazaran 2-3 kat daha fazla araba satacaklardır" diye konuştu.

Otoport İletişim Bilgileri

Web adresi:
http://www.otoport.com.tr/

Telefon: 212 875 06 07

Fax: 423 60 09

Mail:
[email protected]



Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi
  • 25.08.2022 12:14

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi

Beylikdüzü'nde bulunan şantiye alanında kepçenin ucuna bağladıkları hamakla hızl ...

Çetmen Mobilya'nın yeni marka yüzü Demet Akalın oldu!
  • 06.01.2022 12:42

Çetmen Mobilya'nın yeni marka yüzü Demet Akalın oldu!

Mobilya sektöründe 60. yıla girecek olan Çetmen’in yeni marka yüzü Demet Akalın ...