maritbet girişmaritbet
Otoport görücüye çıkıyor

Otoport görücüye çıkıyor

Gül Yapı ve Kullar İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde E-5 yolu üzerinde hayata geçirilen Otoport projesi 16 Kasım Çarşamba günü görücüye çıkıyor.

Nisan 2012'de açılması planlanan Otoport, 16 Kasım günü Demet Akalın'ın konser vereceği lansman gecesiyle birlikte otomotiv sektörüne tanıtılacak.

Otoport, tüm otomotiv sektörünü aynı çatı altında buluşturacak ve ithalatçı firmaların yanı sıra ikinci el araçların alım satımının yapıldığı 365 gün açık olan bir merkez olacak.

Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, otomotiv sektörünü tek bir çatı altında toplayacak olan ve otomobil alışverişini keyifli hale dönüştürecek.

Metrekare fiyatı 1700 dolardan başlıyor

Otoport'un hem galericiye, hem otomobil alıp satmak isteyene hem de yatırımcıya hemen kazandıracağını kaydeden Gül, 160 oto galeri, banka şubeleri, sigorta acenteleri, noter, kafe ve restoranlar, Go-Kart pisti, Kid-Stop akülü araç pisti, hobi merkezi, tuning atölyesi servis alanları ve oto kuaförünün bir arada bulunacağı Otoport'a galerilerin metre kare fiyatlarının bin 700 ile 3 bin dolar arasında değiştiği bilgisini verdi. Galerilerin yüzde 45'inin satıldığını, yüzde 30'unun ise kiralamaya ayrıldığını dile getiren Gül, metrekare kira değerlerinin 10 dolar seviyesinde olacağını ve kiralamalara yılbaşından itibaren başlayacaklarını açıkladı.


Otoport İletişim Bilgileri

Web adresi:
http://www.otoport.com.tr/

Telefon: 212 875 06 07

Fax: 423 60 09

Mail:
[email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi
  • 25.08.2022 12:14

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi

Beylikdüzü'nde bulunan şantiye alanında kepçenin ucuna bağladıkları hamakla hızl ...

Çetmen Mobilya'nın yeni marka yüzü Demet Akalın oldu!
  • 06.01.2022 12:42

Çetmen Mobilya'nın yeni marka yüzü Demet Akalın oldu!

Mobilya sektöründe 60. yıla girecek olan Çetmen’in yeni marka yüzü Demet Akalın ...