maritbet girişmaritbet
Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy’de yüzde 5 peşinatla

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy’de yüzde 5 peşinatla

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor

Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy'ün en değerli arazilerinden birinde inşaatını sürdürdüğü Merkez Zekeriyaköy projesiyle ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını değiştiriyor. İstanbul'un gelişim aksının tam ortasında yer alan proje 106 seçkin konuttan oluşuyor. Merkez Zekeriyaköy'den yüzde 5 ön ödemeyle ev alınabiliyor

Ortadoğu Grup, inşaatını sürdürdüğü Merkez Zekeriyaköy projesiyle şehir yaşamında kaybolanların hayatını değiştirecek benzersiz bir fırsat sunuyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, üçüncü havalimanı, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli ve Hacıosman - Taksim Metrosu gibi İstanbul için önemli gelişimlerin tam ortasında yer alan mükemmel konumuyla dikkat çeken Merkez Zekeriyaköy, ev sahiplerine günlük hayatta unuttuğu pek çok güzelliği yeniden anımsatacak. Zekeriyaköy'ün İstanbul'daki insan tabiatına en uygun yaşam alanı olduğunu söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Burada oturanlar yanı başındaki binicilik tesisinde at binme keyfini sürüp, çok yakın konumdaki Belgrad ve Fatih ormanlarında sabah koşularını yapabilecek. Hatta Merkez Zekeriyaköy'de yaşayanlar evlerinden çıktıktan 5 dakika sonra Kilyos sahilinde denize girebilecek” dedi.

Merkez Zekeriyaköy'de yeniden hayat bulacak komşuluk ilişkileri, sosyal aktiviteler, geniş bahçeler, teras ve balkonlarda yaşanacak keyifli zamanlara dikkat çeken Mehmet Gür, “Betondan yapılan bir evi yuva haline getiren en önemli etken sevdiklerimizle ve dostlarımızla geçirdiğimiz keyifli vakitlerdir. Merkez Zekeriyaköy, içinde yaşayanlara hayatın gerçek değerlerini sunacak” açıklamasını yaptı.

Yüzde 5 peşinatla ev

Bu güzelliklerden yararlanıp Merkez Zekeriyaköy'den ev sahibi olmak isteyenler için çok özel bir kampanya yaptıklarını ve ödeme koşullarıyla da desteklediklerini belirten Mehmet Gür, peşinatı küçük parçalara bölerek büyük ödeme kolaylığı sağladıklarını anlattı. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Uygulamakta olduğumuz kampanyamız kapsamında daire bedelinin yüzde 5'lik bölümü ön ödeme şeklinde alınarak yüzde 20'lik peşinat Aralık 2014'e erteleniyor. Kalan kısım için ise, anlaşmalı olarak çalıştığımız bankalardan piyasa koşullarının altında maliyetlerle kredi kullanma imkanı bulunuyor” diye konuştu. Peşinatı ertelemek suretiyle ev alıcılarının banka taksitlerine odaklandığını belirten Gür, “Bu durum konut alıcısının bütçesini rahatlatıyor. Bu arada kampanya kapsamında tamamı peşin ve peşinatı ertelemeden yapılan banka kredili ödemeler ise çok cazip fiyat avantajı sunuyor” diye konuştu.

Zekeriyaköy Çarşı'sına yürüme mesafesinde

Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre Merkez Zekeriyaköy, 25 bin 360 metrekare alanda inşa ediliyor. Zekeriyaköy Çarşı'sına 700 metre yürüme mesafesinde olması ve Zekeriyaköy'ün iki ana giriş yolu üzerinde konumlandırılmış olması projenin en önemli ayırt edici özelliklerinden. Toplam 106 konuttan oluşan projede 2+1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü 140 metrekareyken, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Merkez Zekeriyaköy'de 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 349 bin 250 dolardan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı ise 509 bin 500 dolardan başlıyor.

Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi'ne 11 dakika, Maslak'a 15 dakika, Mecidiyeköy'e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor.  Proje, İstanbul'da denize girilebilen sınırlı yerlerden biri olan Kilyos'a ise tam 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Merkez Zekeriyaköy İletişim Bilgileri;

Web: http://merkezzekeriyakoy.com

Telefon: 0212 202 7 111

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Merkez Zekeriyaköy'de her villaya özel 125 metrekarelik bahçe
  • 24.11.2013 08:37

Merkez Zekeriyaköy'de her villaya özel 125 metrekarelik bahçe

Akıllı ev teknolojisi ile donatılan projede dairelerin kontrolü uzaktan sağlanab ...

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy’de yüzde 5 peşinatla
  • 04.11.2013 13:42

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy’de yüzde 5 peşinatla

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor ...

Merkez Zekeriyaköy fiyatları
  • 31.10.2013 13:20

Merkez Zekeriyaköy fiyatları

Merkez Zekeriyaköy fiyatları 349 bin 250 dolardan başlıyor ...

Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyat listesi! 348 bin 250 dolara!
  • 13.10.2013 08:30

Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyat listesi! 348 bin 250 dolara!

Fiyatların 349 bin 250 dolardan başladığı proje Ortadoğu Grup tarafından hayata ...

Ortadoğu İnşaat Zekeriyaköy Merkez projesi!
  • 10.10.2013 10:43

Ortadoğu İnşaat Zekeriyaköy Merkez projesi!

Ortadoğu İnşaat Zekeriyaköy projesinde fiyatlar 349 bin 250 dolardan başlıyor ...

Merkez Zekeriyaköy projesi fiyatları!
  • 10.10.2013 10:34

Merkez Zekeriyaköy projesi fiyatları!

Merkez Zekeriyaköy projesinde fiyatlar 349 bin 250 dolardan başlıyor ...