maritbet girişmaritbet
OrmanYaka, şehrin enerjisini doğanın huzurunda buluşturuyor.

OrmanYaka, şehrin enerjisini doğanın huzurunda buluşturuyor.

İstanbul'un karmaşasından uzaklaşmak ve güvenilir bir yatırım fırsatı arayışındaysanız, yatay mimarili, bahçe ve terasa sahip bir ev hayal ediyorsanız, OrmanYaka tam da size uygun bir yaşam sunuyor.

Ege Yapının eşsiz yapılarından Ormanyaka projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alıyor ve Çekmeköy'ün doğasıyla iç içe, şehrin merkezinde huzurlu bir yaşam vaat ediyor. Şehrin ana noktalarına yakınlığı sayesinde ulaşım konforunuz da kesintisiz sağlanırken, aynı zamanda yürüyüşlerinizde sizi doğayla buluşturan özenli peyzaj tasarımıyla ruhunuzu tazeleyeceğiniz bir deneyim yaşama imkanı sunuyor.

OrmanYaka, zengin eğitim ve sağlık hizmetleri sunan bir bölgede konumlanır ve modern hastaneler ile sağlık merkezlerini bünyesinde barındırarak geniş kapsamlı hizmet imkanları sunmaktadır. Konutlar her blokta, araziye uyum sağlamayı ve en iyi manzara açısını yakalamayı amaçlayarak özenle konumlandırılmıştır.

OrmanYakanın üst modern tasarımı, çevreyi çepeçevre saran üst segment sosyal olanaklarla birleşerek günlük yaşamınıza yeni bir perspektif katacaktır.
OrmanYaka'da yer alan bahçe ve teraslar, modern yaşamınızın ayrılmaz bir parçası haline gelirken, aile ve çocuk dostu yapısıyla keyifli bir yaşam sunmaktadır. Ayrıca, çocuklar için tasarlanmış Uluslararası Ağaç Ev Projesi gibi güvenli ve keyifli doğa mekanlarıyla sürdürülebilirliğe de önem verilmektedir.

Ticari üniteler ve sosyal alanlarının bulunduğu 32.313 metrekare büyüklüğünde bir yaşam alanı sunan OrmanYaka, Ege Yapı’nın yıllardır insanların yaşamlarını kolaylaştıran ve daha iyi bir hayat kalitesini konut sahipleriyle buluşturma amacıyla çalışırken hayallerin ötesinde bir yaşam OrmanYaka’da gerçekleştirmeye neden oluyor. 

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy’de konumlanan OrmanYaka projesi için ön talep fırsatlarından hemen faydalanmak için https://www.egeyapi.com/kampanyalar/ormanyaka/on-talep-firsatlari sitesinden ya da 0536 288 3700 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz