maritbet girişmaritbet
Nivak Yapı’nın yeni durağı Bakırköy

Nivak Yapı’nın yeni durağı Bakırköy

Nivak Florya projesinde fiyatlar 27 milyon TL'den başlıyor. 20 bin 448 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer olan projede toplam 96 adet daire bulunuyor. 2+1 tip daireden 5,5+1 tip daireye kadar uzanan geniş konut alternatifleri Nivak Florya projesinde bir arada sunuluyor.

Bakırköy’de konumlanan konut projesi Nivak Florya bloklarında toplam 96 daire bulunmaktadır. Büyüklüğü 170 metrekare ile 483 metrekare arasında değişen bu daireler 2+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 konut seçeneklerine sahiptir. Az katlı mimarisi ve butik yapısıyla dikkatleri üzerine çeken bu yapının yapı denetimi etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygundur. Proje 7/24 kamera sistemi ile korunmaktadır.

Sosyal donatılar bir arada

8 bin 745 metrekarelik yeşil alanı bulunan projenin ortak kullanım alanında kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, yüzme havuzu, spor merkezi, yürüyüş parkuru, oyun alanı ve park alanı yer almaktadır. Ayrıca su deposu, hidrofor, asansör ve otomasyon sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir

Fiyatlar 27 milyon TL'den başlıyor

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Yeşilyurt Caddesi üzerinde bulunan proje İstanbul’un Florya semtinde yer almaktadır. Ön talep aşamasında olan Nivak Florya projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır.  

  • Etiketler:

Yorum Yaz