Nidapark Çengelköy satışa çıkıyor

Nidapark Çengelköy satışa çıkıyor

Tahincioğlu Gayrimenkul, 2021 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkaracağı Nidapark Çengelköy projesi için düğmeye bastı.

2020 yılını daha önce açıkladığı yılsonu hedefini aşarak 2 milyar 250 milyon liralık satış ile tamamlayan Tahincioğlu, 2021 yılına yeni proje ile giriyor. Tahincioğlu, 2021 yılının ilk çeyreğinde İstanbul Çengelköy'de yeni konut projesi olan Nidapark Çengelköy'ün satışlarına başlayacak.

Nidapark Çengelköy'den konut sahibi olmak isteyenler için cazip ödeme planları sunacaklarını açıklayan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yeni yılda ayrıca İstanbul dışında da orta ölçekli ulaşılabilir projeler ile gündeme geleceklerini ifade etti.

2020 yılını değerlendiren ve 2021 yılı hedeflerini açıklayan Özcan Tahincioğlu, şunları kaydetti: Pandemiye göre konut “Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını ile birlikte ülkemizde de tüm sektörlerin oldukça zorlandığı bir yılı geride bıraktık. Biz Tahincioğlu olarak sektörün lider kuruluşu olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle bu değişim ve dönüşüme hızla adapte olup, çözümler üretmeye çalıştık. 2020'de Türkiye'de bir ilk olarak pandemiye uygun çok fonksiyonlu konutlar geliştirdik.

İhtiyaca göre

Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirdiğimiz Nidapark Küçükyalı projemiz içinde yer alan Nidapark Küçükyalı Kınalı etabımızın teslimlerini tamamladık. Ayrıca, özellikle pandemi döneminde en çok ihtiyaç duyulan açık hava mağazacılığı konseptinde geliştirdiğimiz ‘Palladium Cadde Küçükyalı' mağazalarını satışa çıkardık.”

Akıllı yatırım ve ödeme modeli

Müşterilerinin beklentilerini göz önüne alarak, ‘Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli'ni geliştirdiklerini belirten Tahincioğlu, “2020'de toplamda 750 bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdik” diye konuştu. Tahincioğlu, 2020 yılının sonunda, Palladium Ataşehir'in Ak Portföy Yönetimi AŞ Dördüncü Gayrimenkul Yatırım Fonu'na devir işlemini de tamamladıklarını açıkladı.

Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale, Cersaie 2026'da mimarlık dünyasını keşfetmeye davet ediyor
  • 18.09.2026 11:19

Kale, Cersaie 2026'da mimarlık dünyasını keşfetmeye davet ediyor

Kaleseramik, 21-25 Eylül tarihleri arasında İtalya'nın Bologna kentinde düzenlen ...

Hazır Beton Endeksi Ağustos Ayı Raporu'u açıklandı
  • 16.09.2026 10:17

Hazır Beton Endeksi Ağustos Ayı Raporu'u açıklandı

THBB, inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile be ...

İnşaat malzemesi sanayi üretiminde 11 alt sektörde artış kaydedildi
  • 14.09.2026 11:03

İnşaat malzemesi sanayi üretiminde 11 alt sektörde artış kaydedildi

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Temmuz 2026 sonuçlarına göre, haziran ayın ...

Seramik Onarım Hareketi ücra köşelere dokunuyor
  • 14.09.2026 10:45

Seramik Onarım Hareketi ücra köşelere dokunuyor

Seramik Onarım Hareketi 90'ların piksel estetiğinden ilham alarak üretim fazlası ...

TMB Başkanı Eren: “OVP, sektörümüz açısından önemli bir yol haritası sunuyor”
  • 10.09.2026 11:09

TMB Başkanı Eren: “OVP, sektörümüz açısından önemli bir yol haritası sunuyor”

TMB Başkanı Eren, 2027-2029 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program’ı (OVP) inşaat ...

İnşaat malzemesi sanayi ihracatı Temmuz’da  3,2 milyar dolar oldu
  • 09.09.2026 14:40

İnşaat malzemesi sanayi ihracatı Temmuz’da 3,2 milyar dolar oldu

Türkiye İMSAD tarafından KPMG iş birliğiyle hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi D ...