maritbet girişmaritbet
Nick Hækkerup Sinpaş Altın Oran projesini yerinde inceledi!

Nick Hækkerup Sinpaş Altın Oran projesini yerinde inceledi!

Danimarka Ticaret ve Avrupa İşleri Bakanı Nick Hækkerup Türkiye ile ticari ilişkileri geliştirmek ve AB ilişkilerini konuşmak üzere ülkemizi ziyaret etti

Danimarka Ticaret ve Avrupa İşleri Bakanı Nick Hækkerup Türkiye ile ticari ilişkileri geliştirmek ve AB ilişkilerini  konuşmak üzere ülkemizi ziyaret etti. Danimarkalı Bakan, dünya yalıtım pazarının ilk üç oyuncusundan biri olan Danimarkalı ROCKWOOL'un yalıtım ürünlerinin kullanıldığı Türkiye'deki en önemli konut projelerinden biri olan Sinpaş Altınoran projesini yerinde inceledi. Taş yünü; inşaatlarda ısı yalıtımına ek olarak, ses yalıtımı ve olası bir yangında önemli bir güvenlik unsuru niteliğini taşıyor. Taş yünü ayrıca doğal malzeme kullanılarak üretilmesiyle de öne çıkıyor.

ROCKWOOL Türkiye ve Güneydoğu Balkanlar Genel Müdürü Hans Schreuder, ROCKWOOL Türkiye  Direktörü Taner S. Şahin ve Sinpaş Yapı, Ankara Projeleri Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Gülalioğlu ile birlikte projeyi gezen Danimarkalı Bakan; ziyareti sırasında ROCKWOOL ürün uygulamasını da izledi.

Türkiye'nin en büyük mantolama projesi

Çankaya Oran'da 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerine kurulan ve ilk bölümü 2 bin 647 konuttan oluşan Sinpaş Yapı'nın doğa ve modern yaşamı bir araya getiren anlayışıyla tasarladığı Altınoran'da; yalıtım konusuna çok önem verildi. Yalıtım ve mantolama sürecinde taş yünü tercih eden Sinpaş, taş yününün dünya devi ROCKWOOL ile işbirliği yaptı. Toplam 1,5 milyon m2 (yaklaşık 136 futbol sahası büyüklüğünde) taş yünü kullanımı ile Altınoran, Türkiye'nin en büyük taş yünü mantolama projesi olarak dikkat çekiyor.

Sinpaş Yapı, Ankara Projeleri Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Gülalioğlu ise “Türkiye'nin dört bir yanında geliştirdiği temalı konut projeleri ile 40 yıldır gayrimenkul sektörünün öncü şirketi olan Sinpaş Yapı olarak,  en güvenli inşaat ve yapı sistemleriyle her bir detayı titizlikle ele alarak binlerce ailenin hayatına değer katıyoruz.. Türkiye'nin en büyük temalı konut projesi olan Altınoran'da, 2000 kişilik dev kadromuzla Ankaralılara binlerce konutluk  yeni bir yaşam alanı sunmak için 7/24 çalışıyoruz. Sinpaş Yapı'nın yaklaşık 40 yıllık bilgi birikimi ve deneyiminin en önemli eseri olarak öne çıkan Altınoran'da en iyilerle işbirliği yaptık. Mantolama ve yalıtım konusunda ise taş yününün önde gelen markası olan ROCKWOOL'u tercih ettik. Altınoran ile başlayan işbirliğinin devam etmesini temenni ediyoruz” diyerek, Sinpaş Yapı ile ROCKWOOL arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Dünya taş yünü pazarının lideri ROCKWOOL'un, Türkiye ve Güneydoğu Balkanlar Genel Müdürü Hans Schreuder Türkiye'ye verdikleri önemin altını çizerken; “ROCKWOOL olarak global büyüme stratejimiz içerisinde 60 milyon m2 ile Avrupa'nın en büyük ETICS mantolama pazarı olan Türkiye stratejik öneme sahip. Mantolama pazarı içerisinde taş yününün payı ise %2-2,5 civarında. Global gücümüz ve sahip olduğumuz bilgi birikimi ve deneyimle Türkiye pazarını geliştirmek ve taş yünü pazarının payını büyütmek istiyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye'de de iddialıyız. Sinpaş'ın böylesine önemli bir projede bizi tercih etmiş olması memnuniyet verici. Sinpaş-ROCKWOOL işbirliğinin devam etmesini diliyoruz” dedi.

Yalıtımın Türkiye'de henüz gelisme evresinde olduğunu ve ciddi bir iş olduğunu ifade eden ROCKWOOL Türkiye  Direktörü Taner S. Şahin ise “Türkiye'de yalıtım konusuna ısı kaybı ve enerji verimliliği açısından yaklaşılıyor. Taş yünü, yalıtımda ısı yalıtımına ek olarak,  ses yalitimi ve yangın güvenliği açısından da vazgeçilmez bir unsur. Taş yünü ayrıca doğal malzemeler kullanılarak üretilmesiyle öne çıkıyor. Sinpaş Yapı, Türkiye'nin en büyük taş yünü mantolama projesi için üstün özellikleri nedeniyle ROCKWOOL'u seçti. Dünya lideri ROCKWOOL, Türkiye'deki gücünü göstermeye şimdiden başladı. Bu, bizim için henüz başlangıç” dedi.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nick Hækkerup Sinpaş Altın Oran projesini yerinde inceledi!
  • 25.09.2013 11:06

Nick Hækkerup Sinpaş Altın Oran projesini yerinde inceledi!

Danimarka Ticaret ve Avrupa İşleri Bakanı Nick Hækkerup Türkiye ile ticari ilişk ...

Altın Oran Ankara'da 343 bin 100 TL'ye 2+1! Fiyat listesi!
  • 21.05.2013 15:31

Altın Oran Ankara'da 343 bin 100 TL'ye 2+1! Fiyat listesi!

Sinpaş Yapı tarafından yapılan Altın Oran Ankara projesinde Meydan Etabı satışa ...

Sinpaş Altın Oran projesinde 48 ay vade farksız ödeme imkanı!
  • 21.02.2013 10:20

Sinpaş Altın Oran projesinde 48 ay vade farksız ödeme imkanı!

Arsa alanı 1 milyon 850 bin metrekare olan Sinpaş Altın Oran, Ankara'da Çankaya- ...

Sinpaş Ankara Altın Oran Konutları'nda 1633 lira taksitle!
  • 26.12.2012 10:58

Sinpaş Ankara Altın Oran Konutları'nda 1633 lira taksitle!

Sinpaş Yapı imzasıyla Ankara Çankaya’da inşa edilen Altın Oran projesinde satışl ...

Sinpaş Altın Oran fiyat listesi! 217 bin 900 liraya!
  • 06.10.2012 15:23

Sinpaş Altın Oran fiyat listesi! 217 bin 900 liraya!

Sinpaş’ın yoğun ilgi gören projesi Altın Oran Çankaya’da normal kat dairelerin f ...

Sinpaş Altın Oran Çankaya'da 220 bin TL'ye 2+1!
  • 11.09.2012 12:14

Sinpaş Altın Oran Çankaya'da 220 bin TL'ye 2+1!

Göl Evleri'nde, 1+1 ve 2+1 konutlar yer alırken, Vadi Konakları'nda ise daha büy ...