maritbet girişmaritbet
Nexonya’dan Sapanca’da Yeni Yatırım: Nefes Villaları

Nexonya’dan Sapanca’da Yeni Yatırım: Nefes Villaları

Villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca, İstanbul’a yakın konumuyla gayrimenkul yatırımı için gözde bir rota oluşturuyor. Sapanca’nın Yanık Bölgesi’nde, doğanın içinde lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Nexonya, bölgedeki ikinci yatırımı olan Nefes Sapanca Villaları ile üç farklı yaşam alanı modelini kullanıcıları ile buluşturmaya hazırlanıyor. Malikane, Nefes Doğa Villa ve Nefes İkiz Villa seçeneklerinden oluşan yapılar, Sapanca’nın sakin ve huzurlu atmosferinde yer alan geniş arazi üzerine inşa edilmiş özel villalar ve malikanelerden oluşacak. 

Her biri özenle tasarlanmış ve yüksek kalite standartlarına uygun olarak hayata geçirilecek olan Nexonya Sapanca Nefes Villaları Projesi’nde yer alan villa konutlar, güncel deprem yönetmeliğine göre inşa ediliyor. Akıllı villa konseptine sahip bir proje olan Nefes Villaları, konfor ve lüksü bir araya getirerek kullanıcıların yaşamına yeni bir soluk katacak. 

Nexonya Nefes Sapanca projesi; 4 adet 10+3 tipinde Nefes Malikane ile 6 adet 6,5+2 ve 6 adet 4,5+1 özellikte Nefes Doğa Villa ve 30 adet 3,5+1 tipinde Nefes İkiz Villa’dan oluşuyor. Ayrıca projede kullanıcıların yararlanabileceği 1 sosyal tesis de yer alıyor.  Her model, kendi standartlarını ve konforunu içinde barındırarak farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Malikane, lüks ve ihtişamı ile öne çıkarken, Doğa Villa geniş alanları ve modern tasarımıyla kullanıcılara şık bir yaşam deneyimi sunuyor. İkiz Villa ise kullanıcılarına doğal çevreye uyumlu ve konforlu bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

Malikane, Doğa Villa ve İkiz Villa konsepti bir arada 

Klasik villa konseptinin ötesinde, yüksek standartlar ve konfor sağlayacak olan Nexonya Nefes projesinde, herkesin zevkine ve ihtiyaçlarına uygun bir yaşam alanı bulunması amaçlanıyor.

Nefes Malikane’de; 10+3 yaşam alanları tasarlandı. Konuk evi, hamam, sauna, bahçe ve kat terasları, yüzme havuzu, barbekü alanları, ateş çukuru, veranda, kat asansörü, özel otoparkı ve daha birçok yaşam argümanı Nefes Malikane’de kullanıcıları için hazırlanıyor. Nexonya Nefes projesinde müstakil villa konseptinde olan Doğa Villa, iki ayrı modele sahip bulunuyor. Kullanıcılara; hem 6 adet 6,5+2 hem de 6 adet 4,5+1’den oluşan villa seçenekleri sunuluyor. Nexonya Nefes Sapanca’nın İkiz Villa konseptinde ise toplamda 30 adet, 3,5+1’den oluşan villalar yer alıyor. Proje, müstakil bahçelere ve otoparklara sahipken, villa sakinlerine sosyal tesiste yer alan havuz kullanımını da sağlıyor. 

Panoramik Sapanca Gölü manzaralı akıllı villalar  

2024 yılının son çeyreğinde teslimi planlanan projede; yüzme havuzu, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, toplantı odası, açık otopark ve sosyal tesis bulunuyor. 7/24 güvenlik ve interkom sisteminin de yer aldığı proje, kullanıcılarına konfor sunacak.
Akıllı villa yapısıyla; otomatik ışıklandırma, iklim kontrolü ve güvenlik sistemleri gibi özellikler sayesinde yaşam alanları daha kullanışlı bir hale getiriliyor. Ayrıca enerji verimliliği sağlamak amacıyla akıllı villa sistemleri de projede kullanılıyor. Güvenlik konusunda da akıllı çözümler sunulurken, hareket algılama sensörleri, güvenlik kameraları ve uzaktan erişim özellikleriyle kullanıcılar evini de uzaktan kontrol edebiliyor. 

Sapanca Bölgesi’nin doğal yapısına uygun bir mimari anlayışıyla tasarlanmış Nefes Projesi, Sapanca Gölü’nü panoramik olarak gören konumuyla da kullanıcılarını mutlu edecek. Sessiz ve sakin bir çevre, temiz hava, göz alıcı manzaralar ve doğa sporlarına olanak sağlayan geniş alanlar, bu projede yaşamayı seçenler için keyifli bir yaşam deneyimi sunacak. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz