maritbet girişmaritbet
Natura İncek projesinde fiyatlar ne kadar?

Natura İncek projesinde fiyatlar ne kadar?

Fiyat listesi uzun süredir merak edilen Natura İncek projesi Ankara'da hayata geçiriliyor. Konforlu yaşamın yanı sıra geleceğinize değer katmak için mükemmel bir seçenek sunan Natura İncek projesi, 1+1, 2+1 flat ve dubleks daireleri ile lüks ve rahatlığı bir araya getiriyor.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Natura İncek projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dairelerin 89 metrekare ile 108 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede konutların fiyatları yatırımcılar tarafından uzun süredir merak ediliyor.

Henüz inşaat aşamasında olan Natura İncek projesi, Ankaranın doğal güzelliklere de ev sahipliği yapan Gölbaşı’nda İncek’te yer almaktadır. Bu özel projenin doğal güzelliklerle çevrili alanı, sizi ve ailenizi eşsiz bir deneyime davet ediyor. Doğayla iç içe, modern yaşamın avantajlarına sahip olacağınız bu projede konfor ve yatırım fırsatlarını bir arada bulabilirsiniz.

Fırat Life Style ve Ata Yıldız Grup güvencesiyle hayata geçirilecek olan Natura İncek projesi, modern yaşamı benzersiz bir deneyimle sunuyor. 408 adet daire seçeneği, 89 m2 ile 108 m2 arasındaki geniş yelpazesiyle, farklı ihtiyaçlara hitap ediyor. Bu projede kişiye özel ödeme koşullarıyla, ev sahibi olmak çok daha erişilebilir hale geliyor.

Projede bulunan açık ve kapalı otopark alanları, araçlarınızı güvenli bir şekilde park etme imkanı sunarken, yalıtım ve deprem yönetmeliğine uygun radyo temel sistemi sayesinde de dairelerde maksimum güvenlik sağlanıyor. Bu özellikler, yaşamınızın her anını rahatlıkla yaşamanız için tasarlanmıştır. Natura İncek projesi, sadece konforlu bir yaşam sunmanın ötesinde, aynı zamanda yaşam güvencenizi de üst seviyeye çıkarıyor. Modern tasarımı, doğal çevresi ve sunduğu olanaklar ile bu proje, hem rahat bir yaşamın hem de geleceğe güvenle adım atmanın adresi haline geliyor. Projede teslimlerin 2024 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz