maritbet girişmaritbet
MÜSİAD Konya Arma Business&Life’ı ziyaret etti!

MÜSİAD Konya Arma Business&Life’ı ziyaret etti!

Okkalar MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Okkalar İnşaatın İstanbul Kurtköy'de 'Ev İş karması, Kurtköy'ün Arma'sı' sloganıyla inşasına başladığı Arma Business & Life projesinin inşaat alanını gezdi

 

Okkalar MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Okkalar İnşaatın İstanbul Kurtköy'de 'Ev İş karması, Kurtköy'ün Arma'sı' sloganıyla inşasına başladığı Arma Business & Life projesinin inşaat alanını gezdi Konya'da önemli projelere imza atan ve MÜSİAD Konya Şubesi Üyesi olan Okkalar İnşaat, İstanbul'da ev ve iş yaşamını bir araya getiren Arma Business  Life projesi ile büyük beğeni topluyor. MÜSİAD Konya Şubesi Başkam Aslan Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Dr. Lütfi Şimşek ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Erkuş, Serhat Yaya, Metin Sağlam, Muammer Alparslan Şahin İstanbul Kurtköy'de Okkalar İnşaatın proje alanım gezdi. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka ile Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Okka'nın eşlik ettiği gezide proje hakkında bilgilendirme yapıldı.

Projenin; İstanbul'da iş ve yaşamı bir yerde toplayacağını ve kalitesi ile standartların üstünde bir yapı olacağını belirten Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, "Arma Business & Life'ta Açık ve kapalı yüzme havuzlan, Spor alanları, Otopark alanları, Şelale ve süs havuzu, Yürüyüş yolları ve dinlenme alanları, Peyzaj projesine göre düzenlenmiş yeşil alanlar ve Restoran, Fitness, Bay sauna, Bayan sauna, Buhar odaları, Dinlenme ve güzellik salonu, Kuru temizleme için ayrılmış alan, kuaför için ayrılmış alan, ihtiyaca göre alanı değişebilecek toplantı odaları gibi sosyal imkânları bir arada sunacaklarını7' belirtti.

İnşaat kalitesi olarak birinci sınıf ürünlerin kullanıldığını belirten Okka, "Bu proje de yer alacaklar, üst standartta ev ve ofis imkânına kavuşacaklar. Şu anda inşaatımız tüm hızıyla ilerliyor.

Projemizi planladığımız zamanda teslim edeceğiz" dedi. MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz da Konyalı bir firmamızın İstanbul'da önemli bir projeye imza atmasından dolayı büyük gurur duyduklarını belirterek, "Okkalar İnşaat Konya'da yaptığı projelerle bu zamana kadar kalite ve güvenden ödün vermedi. Konya'da yaptığı ciddi işlerle adından adından bahsettiren bir üye firmamızın İstanbul'da da bu kaliteyi yakalayan bir çalışmaya imza atması bizleri gururlandırdı" dedi. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkam İbrahim Okka'ya teşekkür eden Aslan Korkmaz, "Konyalı firmalarımız yakaladıkları kalite ile başka bölgelerde de yer alması bizim en büyük arzumuz. Bu noktada firmalarımızın desteklenmesi inancındayız. Diğer taraftan  da yapacakları projelerde destek vermeye hazırız. Böyle bir projeye imza aban başta İbrahim Okka olmak üzere aynı şekilde Yönetim Kurulu Üyemiz olan Ömer Faruk Okka Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mahmut Okka, 4 yeni projenin detaylarını açıkladı
  • 07.03.2017 12:39

Mahmut Okka, 4 yeni projenin detaylarını açıkladı

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, yeni projelerinin detaylarını a ...

Okkalar İnşaat’tan, Çengelköy’de 2 yeni proje!
  • 01.09.2018 11:21

Okkalar İnşaat’tan, Çengelköy’de 2 yeni proje!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, " 2019 yılında İstanbul Çengelköy’deki ...

Okkalar İnşaat Arma Menta'dan ev alana alışveriş çeki veriyor
  • 08.06.2018 16:23

Okkalar İnşaat Arma Menta'dan ev alana alışveriş çeki veriyor

Okkalar İnşaat, Temmuz ayı sonuna kadar “Arma Menta” projesinden daire satın ala ...

Okkalar, 2018'de 3 yeni kampanyanın startını verdi
  • 24.01.2018 13:50

Okkalar, 2018'de 3 yeni kampanyanın startını verdi

Okkalar İnşaat, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da inşasını başlattığı “Arma ...

Arma Menta, 7 ay erken teslim edilecek!
  • 04.12.2017 11:21

Arma Menta, 7 ay erken teslim edilecek!

Okkalar İnşaat’ın hayata geçirdiği Arma Menta projesi, 2018 yılının Aralık ayınd ...

Arma Menta projesine yatırım dolardan daha yüksek kar sağladı
  • 20.11.2017 10:07

Arma Menta projesine yatırım dolardan daha yüksek kar sağladı

Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Arma Menta projesinin dolard ...