maritbet girişmaritbet
Arma Menta, 7 ay erken teslim edilecek!

Arma Menta, 7 ay erken teslim edilecek!

Okkalar İnşaat’ın hayata geçirdiği Arma Menta projesi, 2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Okkalar İnşaat'ın yatırımcısına şehrin göbeğinde doğa dostu bir yaşam sunduğu Arma Menta projesi beklenenden 7 ay erken teslim edilecek. İnşa sürecine hız veren Okkalar İnşaat, Arma Menta'yı 2019 yılının Haziran ayında değil 2018 Aralık ayında teslim etmeye hazırlanıyor.

Altı ay gibi kısa bir sürede yüzde 60'ı satılan proje hakkında değerlendirmelerde bulunan Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, “Konut satışlarında düşüş yaşandığı iddialarına rağmen hayata geçirdiğimiz projemizin ne satışlarında ne de inşa sürecinde bir aksama yaşadık. Hatta projemizi 7 ay erken teslim edeceğiz. Projenin satışında ve inşasında herhangi bir aksaklık yaşanmamasındaki en önemli etken, bulunduğu Kartal lokasyonunun konut amortisman süresinin en kısa olan bölgelerden biri olmasıdır. Bunun dışında üretilen projenin kalitesi ve yüksek kar vaat etmesi de önemli etkenler arasında sayılabilir. Ayrıca müşterilerimizin hayallerindeki eve bir an önce kavuşmalarını sağlamak şirket politikamızdır. Bu amaçla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz."

“Ulaşılabilir fiyatlarla halkımızı ev sahibi yapıyoruz”

Okka, “Sektörde 40 yıllık geçmişi olan bir aileden geliyoruz. Şirket olarak doğru zamanda doğru hamleleri yaparak ulaşılabilir fiyatlarla halkımızı ev sahibi yapıyoruz. Bunu yaparken de özellikle kentsel dönüşüme giren bölgeleri tercih ediyoruz. Bu sayede hem depreme dayanıksız yapıların dönüşümünü sağlayarak güvenli konutlar inşa ediyoruz hem de ülkemizin çehresini yenileyerek estetik görünüme kavuşmasını sağlıyoruz. Projelerimizi hayata geçirirken kaliteden ve dürüstlükten ödün vermiyoruz. Başarımızın sırrı da burada gizli” şeklinde konuştu.Projenin teslim tarihine kadar yatırımcısına yüzde 50 kar sağlayacağını öngördüklerini belirten Okka, “Yüksek kazanç vaat eden projemizde yatırımcılarımıza sunduğumuz en temel avantaj, banka kredisi kullandırmak. Bu durum yatırımcımız için de büyük bir güven oluşturuyor. Yatırımcı kullandığı banka kredisi ile hem dairesini hem de parasını garanti altına almış oluyor” dedi.

Yüksek yaşam standartı ile buluşun!

Yüksek yaşam standartları gözetilerek inşa edilen Arma Menta'da; kış bahçesi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitnesscenter, servis bekleme alanı, kapalı otopark, açık misafir otopark alanı bulunuyor.

Proje birleştirilebilir ve kompakt 82m²'lik daireler ile 136m²'lik büyük dairelerin yer aldığı 158 konut ve 9 ticari alandan oluşuyor. E5, TEM gibi ana yollara birkaç dakika mesafede inşa edilmeye başlanan, metroya da 900 metre mesafede yer alan Arma Menta, şehir merkezinde bulunan büyük hastanelere, AVM'lere, üniversitelere ve adliye sarayı gibi önemli kurumlara yakınlığı ile de önemli avantajlar sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mahmut Okka, 4 yeni projenin detaylarını açıkladı
  • 07.03.2017 12:39

Mahmut Okka, 4 yeni projenin detaylarını açıkladı

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, yeni projelerinin detaylarını a ...

Okkalar İnşaat’tan, Çengelköy’de 2 yeni proje!
  • 01.09.2018 11:21

Okkalar İnşaat’tan, Çengelköy’de 2 yeni proje!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, " 2019 yılında İstanbul Çengelköy’deki ...

Okkalar İnşaat Arma Menta'dan ev alana alışveriş çeki veriyor
  • 08.06.2018 16:23

Okkalar İnşaat Arma Menta'dan ev alana alışveriş çeki veriyor

Okkalar İnşaat, Temmuz ayı sonuna kadar “Arma Menta” projesinden daire satın ala ...

Okkalar, 2018'de 3 yeni kampanyanın startını verdi
  • 24.01.2018 13:50

Okkalar, 2018'de 3 yeni kampanyanın startını verdi

Okkalar İnşaat, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da inşasını başlattığı “Arma ...

Arma Menta, 7 ay erken teslim edilecek!
  • 04.12.2017 11:21

Arma Menta, 7 ay erken teslim edilecek!

Okkalar İnşaat’ın hayata geçirdiği Arma Menta projesi, 2018 yılının Aralık ayınd ...

Arma Menta projesine yatırım dolardan daha yüksek kar sağladı
  • 20.11.2017 10:07

Arma Menta projesine yatırım dolardan daha yüksek kar sağladı

Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Arma Menta projesinin dolard ...