maritbet girişmaritbet
Mtsb İnşaat Çekmeköy Stimbol'da metrekaresi 2 bin 200 TL'ye!

Mtsb İnşaat Çekmeköy Stimbol'da metrekaresi 2 bin 200 TL'ye!

Stimbol Çekmeköy geniş yeşil alan manzarası ile size ferah ve özgür bir yaşam konsepti sunuyor. Ağaçlarla çevrelenmiş yeşilin verdiği huzur ve sessizlik eşliğinde temiz havanın tadını çıkarabileceğiniz en keyifli bahçe ve teras katları sizi bekliyor

 

MTSB inşaat, ayrıntılardan hareket edilerek ihtiyaçlarınızın gözardı edilmediği ve sizi her zaman özel hissettirecek bir proje sunuyor. Bu ayrıcalıkların ne demek olduğunu gerek evinizde, gerekse ortak yaşam alanlarında geçireceğiniz zamanlarda daha iyi anlayacaksınız.
 
İstanbul'un hızla gelişen ve depreme en dayanıklı yaşam alanlarından Çekmeköy'de yükselecek olan Stimbol'de, sizi "doğal olarak" ayrıcalıklı bir yaşam bekliyor. Doğanın içinde, hem şehirden uzakta, hem de güven içinde olmanın huzuru, üçüncü Boğaz Köprüsü'nün bağlantı yollarına yakın olmanın karlılığı ile Stimbol Çekmeköy'de birleşiyor.
 
Stimbol Çekmeköy'de konutların metrekare birim fiyatları 2 bin 200 liradan başlangıç gösteriyor.
 
Stimbol Çekmeköy geniş yeşil alan manzarası ile size ferah ve özgür bir yaşam konsepti sunuyor. Ağaçlarla çevrelenmiş yeşilin verdiği huzur ve sessizlik eşliğinde temiz havanın tadını çıkarabileceğiniz en keyifli bahçe ve teras katları sizi bekliyor.
 
Tasarımından üretim aşamasına kadar geçen tüm süreçlerde yaşam kalitesi ve konforu ön plana çıkan prjede, sizlere sadece konut değil, doğanın sımsıcak atmosferi eşliğinde hayatınıza değer katan yaşam alanları da sunuluyor.
 
Stimbol Çekmeköy sunduğu sosyal olanaklarla, yaşam standardından ödün vermek istemeyen sakinlerine, bir site ortamında talep edebilecekleri her türlü dinlenme ve sosyalleşme alternatifini sunuyor. Açık veya kapalı yüzme havuzunuzda yorgunluğunuzu atarken ayrıca doğanın içinde yeşilin dansına tanıklık edebilirsiniz.
 
Bütün bir günün yorgunluğunu atabileceğiniz sauna ve buhar odası, modern teknolojinin sunduğu son ürünlerle donatılmış fitness salonumuz fomrda kalmanız için sizin için düşünülen ayrıntılardan sadece birkaçı. Stimbol Çekmeköy'de çocukların sağlıklı ve mutlu bir ortamda gelişimlerini sağlayacak, gönüllerince eğlenecekleri oyun alanlarını da unutmadık.
 
Hayatınızı daha kolay ve keyifli hale getirmek için her türlü kolaylık sizler için düşünüldü. Ailenizle ve komşularınızla paylaşacağınız keyifli saatler sizi beklerken, 7/24 özel güvenlik ve kamera sistemi sayesinde hayatınız, huzur ve güven içerisinde geçecek.
 
Farklı tiplerde daire seçenekleriyle 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks olmak üzere toplam 132 daireden oluşan Stimbol Çekmeköy konforun ve kalitenin buluştuğu yeni adresiniz olacak.
 
Stimbol Çekmeköy İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 616 20 10

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mtsb İnşaat Çekmeköy Stimbol'da metrekaresi 2 bin 200 TL'ye!
  • 26.03.2013 16:29

Mtsb İnşaat Çekmeköy Stimbol'da metrekaresi 2 bin 200 TL'ye!

Stimbol Çekmeköy geniş yeşil alan manzarası ile size ferah ve özgür bir yaşam ko ...

Stimbol Çekmeköy ruhsat aşamasında! Satış ofisi kuruluyor!
  • 26.03.2013 16:25

Stimbol Çekmeköy ruhsat aşamasında! Satış ofisi kuruluyor!

Stimbol Çekmeköy'ün teslim tarihi 01.01.2015 olarak belirlendi. Çamoğlu'nun hayr ...

Stimbol Çekmeköy yakında satışa çıkacak!
  • 24.09.2012 17:44

Stimbol Çekmeköy yakında satışa çıkacak!

Şu an ruhsat aşamasında olan MTSB İnşaat'ın Çekmeköy projesinin ismi Stimbol Çek ...