maritbet girişmaritbet
Modern ve lüks yaşam "The House Residence Helis Bodrum"da!

Modern ve lüks yaşam "The House Residence Helis Bodrum"da!

Helis Yapı tarafından inşa edilen The House Residence Helis Bodrum projesi Milas’da yer alıyor.

Helis Yapı güvencesiyle hayata geçirilen The House Residence Helis Bodrum projesi 72 bin metrekare arsa alanı üzerinde 194 adet 3+1 ve 4+1 villadan meydana geliyor. 

Adabükü’nde yer alan The House Residence Helis Bodrum’da villaların hepsi muhteşem Ege Denizi’ne manzaralı olacak şekilde tasarlandı. Çağdaş mimarisi ve incelikli, peyzajıyla her villa, kendi bahçesiyle birlikte düzenlendi.

İhtiyacınız olan her şeye kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz ayrıcalıklarıyla cezbeden bu rüya kent, özel ve benzersiz bir yaşam sunuyor.

Sade modern ve lüks bir yaşam

The House Residence Helis Bodrum’da Plaj alanları, deniz manzaralı teras alanları, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, açık yüzme havuzu, kafe, restoran, sinema marina gibi birçok ortak sosyal kullanım alanı bulunuyor. Aynı zamanda projede 7/24 resepsiyon ve kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

The House Residence Helis bodrum, rüya kentinde lüks ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

The House Residence Helis Bodrum’da 115 metrekare 3+1 villalar 33 milyon TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Projede peşin ödemelerde kişiye özel indirimler sağlanıyor. Ayrıca yüzde 60 peşin ödemeyle geri kalanı firma tarafından 36 ay vade farksız taksitlendirme imkanı da sunulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz