maritbet girişmaritbet
MOD Bahçelievler’de yüzde sıfır faizle 24 ay vade!

MOD Bahçelievler’de yüzde sıfır faizle 24 ay vade!

MOD Gayrimenkul A.Ş tarafından, hayata geçirilen MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 950 lira.

İstanbul'un hızlı değerlenen bölgelerinden Basın Ekspres Yolu'nun gözde projesi MOD Bahçelievler'de daireler yüzde 0 faiz ve 24 ay vadeyle satışa sunuluyor. Aileler için geniş ölçeklerde tasarlanan dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 950 lira. Proje 2018 Eylül ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

Yatay yerleşim planlı mimari modeli, Basın Ekspres Yolu'na ve raylı ulaşıma komşu merkezi konumu, 5 bin metrekarelik büyük peyzaj alanı, sosyal donatıları ve geniş ölçeklerde tasarlanmış daireleriyle kent içinde konforlu bir yaşam sunan MOD Bahçelievler'de avantajlı ödeme planı sunuluyor. Yüzde 0 faizle 24 ay vadeyle satışa sunulan projede dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 950 lira. Teslim tarihinde projenin başlangıç tarihine kıyasla yüzde 40 oranında değer kazanacağı belirtiliyor.

Dairelerin tamamı geniş ölçekli

MOD Bahçelievler, aile yaşamına uygun olarak geniş ölçekli tasarlanan konforlu daireleri ile fark yaratıyor. Buçuk oda ayrıcalığı sunan projedeki konutların 2.5+1 dairelerin brütü 163 metrekare, iki seçeneği bulunan 3.5+1 dairelerin brütleri 184 metrekare ve 187 metrekare, 4.5+1 dairelerin brütü 221 metrekare olarak değişiyor. MOD Bahçelievler, Basın Ekspres üzerinden halen hizmet vermekte olan Masko metro durağına bağlanan ve 2018 yılında hayata geçmesi planlanan Ataköy - İkitelli metro hattı üzerinde yer alıyor.   


 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MOD Bahçelievler’de yüzde sıfır faizle 24 ay vade!
  • 13.11.2017 13:44

MOD Bahçelievler’de yüzde sıfır faizle 24 ay vade!

MOD Gayrimenkul A.Ş tarafından, hayata geçirilen MOD Bahçelievler’de dairelerin ...

MOD Bahçelievler'de hayatın tüm modları bir arada!
  • 24.10.2016 12:48

MOD Bahçelievler'de hayatın tüm modları bir arada!

MOD Gayrimenkul tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen MOD Bahç ...