maritbet girişmaritbet
Mirage Bahçe'de kat bahçeli daireler..

Mirage Bahçe'de kat bahçeli daireler..

Mirage Bahçe Konutları, Ankara’da farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Daha önce, havuzlu ve ortak yaşam alanı olan konutları seçen aileler, şimdilerde çocuklarının toprağa basabilecekleri katlarda bahçeli konut projelerini tercih ediyor.

Ankara'nın farklı bölgelerinde gelişmeye devam eden konut projeleri,  ailelerin ihtiyaçlarına göre konut üretmeye başladı. Önceleri metrekaresi büyük, havuzlu ve ortak yaşam alanı olan konutları seçen aileler, şimdilerde çocuklarının toprağa basabilecekleri katlarda bahçeli konut projelerini tercih ediyor.

Şehir hayatında dikey yapılaşma nedeniyle bahçe ve doğaya özlem duyan ailelerin bahçe ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran konut üreticileri, katlarda bahçelere yer açmaya başladı. Ankara'da katta bahçe konseptini uygulayan projelerden olan Mirage Bahçe Konutları Satış Koordinatörü Gazi Çelik, katta bahçe konseptine çekirdek ailelerin büyük ilgi gösterdiğini belirterek,  'Kat bahçeleri binalarda bağlı bulundukları kata hizmet ediyor. Uygun toprak dolgu kullanılarak iklimlendirilmesi sağlanıyor ve bahçe düzenlemesi yapılıyor. Kat bahçeleri aileler arasında bir akımdan çok artık günümüzde bir ihtiyaç haline geldi. Bu kadar popüler olmasının nedeni Ankara'lıların doğaya olan özlemleri. Şehirden ayrılmayı tercih etmeyenler doğadan kopmayı da istemiyor. Dolayısıyla kat bahçeleri de olsa bu ihtiyaç bir nebze de olsa gideriliyor" dedi.

Residanzların birçok ihtiyacı gideriyor olmasına karşılık en basit ihtiyaç olan topraktan uzaklaştırdığına dikkat çeken Çelik, Urankent'te yer alan Mirage Bahçe projesinin hem şehirden hem de doğadan kopmak istemeyenler için tasarlandığını belirterek şunları söyledi:

" Ailelerin olabildiğince açık havadan ve yeşilden faydalanmasını sağlayan bu projelerle aileler şehir mi, doğa mı diye keskin bir seçim yapmak zorunda kalmıyor. Ayağıyla toprağa basabildiği şehir merkezinde bahçe içinde yaşama lüksüne kavuşuyor. Son dönemde moda akımı olan kat bahçeleri yurtdışında da oldukça popüler hale gelmiş durumda.  Katta bahçesi olan projeler yeşile hasret kalmadan ve şehirden uzaklaşmadan yaşam vadediyor. Aileler çocuklarının bahçe ile iç içe olmasını istiyor. Çocukların özgürce oynayabildiği yeşil alanlar aynı zamanda katlarda ve site içinde güvenli olmasıyla da büyük bir avantaj. Kapınızı araladığınızda bahçenizde oluyorsunuz. Çiçek kokularını evinizin içinde hissediyorsunuz. Akşam çayınızı bahçenizde yudumlayabiliyorsunuz.  Katta bahçe dışarı çıkmadan doğa ile buluşma imkanı tanıyor."

Mirage Bahçe Konutları İletişim Bilgileri

Web: www.uranholding.com
Telefon: 0312 346 40 50

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Urankent Mirage Bahçe Evleri'nde 200 bin TL'ye 2+1!
  • 21.10.2012 11:47

Urankent Mirage Bahçe Evleri'nde 200 bin TL'ye 2+1!

Uran Holding imzasıyla inşa edilen Mirage Bahçe'de kapalı otopark, güvenlik, fit ...

Mirage Bahçe Konutları Ankara, Kasım 2012’de teslim!
  • 05.08.2012 10:50

Mirage Bahçe Konutları Ankara, Kasım 2012’de teslim!

Uran Holding’in Ankara’daki projesi Mirage Bahçe Konutları, “Şehirde bir düş bah ...

Mirage Bahçe Konutları'nda 200 bin TL'ye!
  • 04.08.2012 13:37

Mirage Bahçe Konutları'nda 200 bin TL'ye!

Mirage Bahçe Konutları'nda ev sahibi olmak isteyenler için bir miktar peşin geri ...

Mirage Bahçe'de kat bahçeli daireler..
  • 17.03.2012 10:36

Mirage Bahçe'de kat bahçeli daireler..

Mirage Bahçe Konutları, Ankara’da farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Daha önce, hav ...

KONUTTA ÇEVRECİ REKABET
  • 26.09.2011 10:10

KONUTTA ÇEVRECİ REKABET

Birbirinden iddialı konut projeleriyle dikkati çekmek isteyen müteahhit firmalar ...