maritbet girişmaritbet
Milkent Durusu Konutları için ön talep toplanıyor!

Milkent Durusu Konutları için ön talep toplanıyor!

Yakında satışa sunulacak olan Milkent Durusu Konutları, yeşil alanlar ve ticari alanları ile dikkat çekiyor. Butik bir proje olan Milkent Durusu Konutları için ön talep toplanıyor

 

Yakında satışa sunulacak olan Milkent Durusu Konutları, yeşil alanlar ve ticari alanları ile dikkat çekiyor. Butik bir proje olan Milkent Durusu Konutları için ön talep toplanıyor.
 
 
Milkent Durusu Konutları, Milten Yapı'nın ikinci projesi olarak ön plana çıkıyor. Henüz inşaatına başlanmamış olan Milkent Durusu Evleri'nin proje çizimleri tamamlandı. Arima & Ere Mimarlık tarafından mimari tasarımı yapılan Milkent Durusu Villaları'nın inşaatına başlamak için geri sayıma geçildi. 
 
 
Yüksek kalitedeki yerleşim merkezi olarak lanse edilen Milkent Durusu Konutları, yaklaşık 25 villadan meydana gelecek. 80 bin metrekare arsa üzerine kurulan Milkent Durusu Villaları'nda her dönüme 1 villanın yerleştirilecek. 
 
Durusu Evleri, doğayla iç içe, baştan aşağı en yüksek kalitedeki malzemeler kullanılarak ve estetiğin öneminin ilke edinildiği bir mimari anlayışla inşa edilecek. Milkent Durusu Villaları, Arnavutköy'de Duru Park'ının tam karşısında konumlandırılacak.
 
 
Arnavutköy Milkent Durusu Konutları, kuzeye ilerleyen İstanbul'un gözde yerleşim alanlarından biri olmaya aday... Milten Yapı Durusu Konutları'nın inşaat alanı 10 bin 826 metrekare olarak belirlendi.
 
 
Durusu Villa; her villa için 50 metrekare açık yüzme havuzu, harikulade doğası, yanı başındaki AVM ve kışın sıcak sularında kulaç atma keyfini yaşayabileceğiniz kapalı yüzme havuzu, fitness ve birçok aktivitede sizi destekleyecek Sosyal Tesisleriyle tüm hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek.
 
Milkent Durusu Konutları İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 684 45 66
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Milkent Arnavutköy Konutları'nda 145 bin TL'ye 3+1!
  • 26.09.2012 13:17

Milkent Arnavutköy Konutları'nda 145 bin TL'ye 3+1!

Milten Yapı imzasıyla hayata geçirilen Milkent Arnavutköy Konutları, villa tadın ...

Milkent Durusu Konutları için ön talep toplanıyor!
  • 25.09.2012 13:06

Milkent Durusu Konutları için ön talep toplanıyor!

Yakında satışa sunulacak olan Milkent Durusu Konutları, yeşil alanlar ve ticari ...