maritbet girişmaritbet
Midtown AVM Haziran’da kapılarını açıyor

Midtown AVM Haziran’da kapılarını açıyor

Bodrum Midtown Yaşam ve Alışveriş Merkezi, Haziran 2012’de kapılarını açıyor. AVM'nin hemen ardından ise özel Bodrum evleri inşa edilecek

Bodrum Midtown Yaşam ve Alışveriş Merkezi, Haziran 2012'de kapılarını açıyor. AVM'nin hemen ardından ise özel Bodrum evleri inşa edilecek.

Bodrum'un ticaret merkezi Ortakent'te inşa edilen, 92 milyon Euro yatırım bedelli 'Midtown Alışveriş Merkezi', Haziran 2012'de kapılarını açıyor. Karakaya Grup, AVM'nin hemen ardından yine Bodrum'da özel Bodrum evleri inşa edecek.

Türkiye'nin en hızlı tamamlanan AVM'si unvanına sahip olacak Midtown Alışveriş Merkezi, ana yol üzerinde imara açık en büyük alan üzerine kuruluyor. 77 bin 500 m² alan üzerine kurulu projede birçok ulusal ve uluslararası marka, kapalı ve açık hava sinema, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranlar yer alacak.

YILDA 5.5 MİLYON ZİTARETÇİ BEKLENTİSİ

Bodrumlu bir aileden gelen Karakaya Group Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Murat Karakaya, “Bodrum'da yaz-kış yaşayan yerleşik kesimin nüfusu her geçen gün artıyor. Özellikle bu kesimin tüm ihtiyaçlarını aynı anda karşılayabileceği projemiz, Bodrum'un ticaret merkezi olarak nitelendirilen Ortakent'te bulunuyor. Karakaya Group şirketlerinden Mia A.Ş.'nin yatırımı olan Midtown, anayol üzerinde imara açık en büyük alan özelliğine sahip arazide konumlanıyor ve 77 bin 500 m² üzerine inşa ediliyor. Alışveriş merkezini yılda 5 milyon 500 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz” dedi.

Midtown Yaşam ve Alışveriş Merkezi'ni 92 milyon Euro'luk yatırımla gerçekleştirdiklerini belirten Karakaya, “Belirtmek isterim ki 3 Ocak 2012 tarihinde resmen başladığımız inşaatımız bugün hızla yükselmekte. Haziran 2012'de resmen açılacağımızı düşünürsek Midtown sahip olduğu büyüklük göz önünde bulundurulursa Türkiye'nin en kısa sürede tamamlanan AVM'si olma unvanına sahip olacak gibi görünüyor” diye konuştu.

YÜZDE 85'İ KİRALANMIŞ DURUMDA

Midtown, 15.000 m² yapı marketi, 8.000 m² alan üzerine kurulu hipermarket, 2.500 m²'lik sinema ve çocuk oyun alanı ile 100 adet ulusal ve uluslararası mağazaya ev sahipliği yapacak. 43 bin 800 m²'lik kiralanabilir alana sahip Midtown'un yüzde 85'i ise kiralanmış durumda.

Bugün Gazetesi'nden Emine Açar'ın haberine göre; şirketin bu yıl içinde bir diğer yatırımı ise Bodrum'da konut olacak. Kendi arazisi üzerinde 100 civarında Bodrum'a özgü evler yapacaklarını belirten Karakaya, "Yapacağımız evler yaz kış kullanılacak evler alacak. Bodrum'da daha çok yazlık ev yapılıyor ve mutfakla salon bir oluyor. Biz mutfakları ayrı olan bodrum evleri inşa edeceğiz. Hedefimiz burada çalışan üst gelir grubu. İnşaatta önceliğimiz Ege Bölgesi. Bölge genelinde adımıza kayıtlı 300'den fazla arsa bulunuyor" dedi.

Ntvmsnbc

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aşçıoğlu ile Deyaar Midtown projesi için anlaştı!
  • 10.09.2015 10:25

Aşçıoğlu ile Deyaar Midtown projesi için anlaştı!

Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının detaylarını D ...

Bodrum Midtown AVM, Enbe Orkestrası'nın konseriyle açıldı!
  • 24.07.2012 11:05

Bodrum Midtown AVM, Enbe Orkestrası'nın konseriyle açıldı!

Bodrum’un en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Midtown, açılışını alışveriş, müzi ...

Midtown Haziran'da açılıyor!
  • 21.04.2012 09:51

Midtown Haziran'da açılıyor!

KARAKAYA Group, 92 milyon euro yatırımla Bodrum'un en büyük alışveriş ve yaşam m ...

Midtown AVM Haziran’da kapılarını açıyor
  • 04.04.2012 13:27

Midtown AVM Haziran’da kapılarını açıyor

Bodrum Midtown Yaşam ve Alışveriş Merkezi, Haziran 2012’de kapılarını açıyor. AV ...

Macera adası olacak..!
  • 04.04.2012 08:32

Macera adası olacak..!

Türkiye’nin en önemli tatil bölgelerinden biri olan Bodrum Ortakent’te inşa edil ...

Bodrum'un incisi..!
  • 03.04.2012 09:26

Bodrum'un incisi..!

Türkiye’nin ziyaretçi potansiyeli en yüksek tatil beldelerinden, turizm cenneti ...