maritbet girişmaritbet
MESA Cadde yüzde 50 prim getirecek

MESA Cadde yüzde 50 prim getirecek

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı’nın İstanbul’daki ilk projesi olan Mesa Cadde bugün basına tanıtıldı.

MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, CABA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Balyen, ASLAN YAPI İcra Kurulu Üyesi ve Projeler Koordinatörü Mesut Arslan ve İki Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Maltepe'de Bağdat Caddesi üzerinde hayata geçirilen Mesa Cadde projesi 4 blok üzerinde toplam 253 bağımsız bölümden meydana geliyor. 

MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu “Konut fiyatları çok düşük. Mevcuttaki maliyet artışları fiyatlara yansıtılmadı. O nedenle fırsatlarla dolu bir dönem” açıklamasında bulundu. 

ASLAN YAPI İcra Kurulu Üyesi ve Projeler Koordinatörü Mesut Arslan, projenin özellikleri ile ilgili bilgiler verdi. Projenin yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Arslan, Mesa Cadde'nin yüzde 10'unun lansman öncesi satıldığını belirtti. 

“Çok ayrıcalıklı bir proje ürettik. Bu projenin konumu da çok değerli. Tecrübeli firmalarla değerli bir proje ortaya çıktı. Projenin yüzde 10'u lansman öncesi satıldı. Ayrıca projenin mimarisi ödül aldı. Projede lokasyon, özgün mimari, uygun fiyat ver kalite dengesi gibi etkenler satış sürecini çok hızlandırıyor.

Ortalama metrekaresi 7 bin 500 liradan satışa çıkıyoruz. İnşaat maliyetleri çok yükseldi ama bugüne kadar fiyatlara yansıtmadık. Burada 1+1 ile 4+1 arasında değişen daireler var. Bunlarla birlikte cadde içerisinde AVM bölümü bulunacak. 

253 bağımsız bölümden oluşan Mesa Cadde'de daire büyüklükleri 76 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor. Projenin Temmuz 2020'de teslim edilmesi planlanıyor. Daire fiyatları 449 bin liradan başlangıç gösteren projede 11 bin metrekare ticari alan bulunuyor" dedi. 

Yüzde 45-50 prim getirmesi beklenen Mesa Cadde'de mimari tasarımı ile de dikkat çekiyor. Mimari ödül alan projenin yükseklikleri ise rüzgar ve güneşe göre tasarlanıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi
  • 21.01.2022 09:37

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi

MESA, Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen “Marka Değeri ve Algı Araştı ...

Mesa Cadde'de teslimler başladı!
  • 04.10.2021 09:21

Mesa Cadde'de teslimler başladı!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığı ile hayata geçirilen, Maltepe’nin yükselen de ...

Mesa Cadde basına tanıtıldı
  • 24.02.2018 10:23

Mesa Cadde basına tanıtıldı

Maltepe'de Bağdat Caddesi üzerinde yer alan CarrefourSA'nın bulunduğu arsada inş ...

Mesa Cadde projesinin tanıtım filmi!
  • 24.02.2018 10:23

Mesa Cadde projesinin tanıtım filmi!

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı'nın İstanbul'da hayata geçirdiği ilk proje olan Me ...

Mert Boysanoğlu, Koz Mesa'yı anlatıyor!
  • 25.05.2017 14:22

Mert Boysanoğlu, Koz Mesa'yı anlatıyor!

Mesa Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu, Kozyatağı'nda inşa edilmekte olan Mes ...