maritbet girişmaritbet
Mercan Tuzla Vesen Yalıları, deniz ve yat tutkunları ile buluşuyor

Mercan Tuzla Vesen Yalıları, deniz ve yat tutkunları ile buluşuyor

İstanbul’un denize sıfır konumdaki ilk ve tek markalı konut projesi Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show’da deniz ve yat tutkunları ile bir araya geliyor. 11 – 20 Kasım tarihleri arasında Marin Turk İstanbul Port City’de düzenlenen fuarın gayrimenkul sponsoru Vesen Yalıları, ziyaretçilerini standında ağırlayacak.

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda hayata geçirilen Vesen Yalıları, eşsiz konumu, lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla Bosphorus Boat Show’da deniz ve yat tutkunlarına tanıtılacak.

T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesi ve Vesen Yapı’nın yatırımlarıyla hayata geçirilen proje bölgenin yenilenen yüzünde sembol niteliğinde konumlanıyor.

BOSPHORUS BOAT SHOW, VESEN YALILARI GAYRİMENKUL SPONSORLUĞUYLA AÇILIYOR

Denizcilik sektörünün deniz üzerindeki en büyük buluşması olarak nitelendirilen Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçilerini ağırlayacak.

İleri teknoloji ve mühendislikle inşa edilen Vesen Yalıları’da inşa faaliyetleri ise yüzde 70 seviyesinin üzerinde.

MUHİTTİN PALAZOĞLU; “DENİZDEN ULAŞIM AYRICALIĞIYLA YENİ BİR YAŞAM KÜLTÜRÜ SUNUYORUZ”

Vesen Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu; “Gerek yatay mimarisiyle gerekse lüks donatılarıyla İstanbul’un en özel projesi olarak konumlanan Vesen Yalıları ile yeni bir yaşam kültürü oluşturuyoruz. İstanbul’un ilk ve tek denizden ulaşım imkanına sahip markalı konut projesi Mercan Tuzla Vesen Yalıları, sakinlerine ayrıcalıklı ve özel bir kent yaşamı sunuyor. Bu noktada denizcilik sektörünün deniz üzerindeki en büyük buluşması Bosphorus Boat Show’da deniz tutkunları ve tekne sahipleri ile projemizin özel bir tanıtımını yapmak üzere yer alacağız.” dedi.

DENİZDEN ULAŞIM AYRICALIĞINA SAHİP 158 ÖZEL YALI DAİRESİ 

Tuzla Mercan’da, 40 bin 795 metrekare alan üzerinde yükselen projede tamamı lüks donatılara sahip, denizden ulaşım ayrıcalığı bulunan 158 özel yalı dairesi yer alıyor. 

MART 2024’TE TESLİM

Maviyle yeşilin buluştuğu özel bir konumda yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda teslim tarihi ise 2024 yılının mart ayı olarak belirtiliyor.

Geniş kullanım alanlarına sahip yüksek tavanlı daireleri, ferah balkonları, dairelere özel teras ve bahçe alanları, geniş yeşil alanları, zengin sosyal tesisleri, akıllı ev sistemleri gibi detaylara sahip projede, 3,5+1’den 5,5+1’e kadar farklı tiplerde yalı daireleri yer alıyor. Yatay düzlemde tasarlanan projedeki bloklar zemin + 3 kattan oluşuyor. Daireler deniz ve peyzaj manzarasına hakim konumlandırılıyor.

İnsan ve çevre odaklı yatay mimarisiyle bölgeye modern bir çizgi katan Mercan Tuzla Vesen Yalıları, bir tarafında sahil şeridiyle, diğer tarafında ise yeşil alanlarıyla yatay bir düzlemde bütünleşiyor. Dairelerin deniz ve peyzaj manzarasına hakim olduğu proje denizden ulaşım ayrıcalığıyla da benzersiz bir niteliğe ulaşıyor.

Marmaray ve E5 Otoyolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan Mercan Tuzla Vesen Yalıları, bölgedeki alışveriş merkezlerine 5 kilometre, hastanelere ve üniversitelere ise 10 kilometre mesafede bulunuyor.

AKILLI EV SİSTEMİNE SAHİP YALI DAİRELERİ

Projede yer alan tüm yalı daireleri; aydınlatma, iklimlendirme, ses ve görüntü otomasyonunun ile akıllı ev uygulamasına entegre kamera ve alarm güvenlik sistemi ile lüks ve konforu bir arada sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mercan Tuzla Vesen Yalıları, deniz ve yat tutkunları ile buluşuyor
  • 11.11.2022 15:27

Mercan Tuzla Vesen Yalıları, deniz ve yat tutkunları ile buluşuyor

İstanbul’un denize sıfır konumdaki ilk ve tek markalı konut projesi Vesen Yalıla ...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nın kaba inşaatı yüzde 70 seviyesine ulaştı!
  • 05.10.2022 11:07

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nın kaba inşaatı yüzde 70 seviyesine ulaştı!

Vesen Yapı’nın Tuzla’da hayata geçirdiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda inşa ça ...

Vesen Yalıları Tuzla maket videosu yayında!
  • 16.06.2022 10:25

Vesen Yalıları Tuzla maket videosu yayında!

Fiyatların 1 milyon 259 bin dolardan başladığı Vesen Yalıları projesinin maket v ...

İbrahim Yıldız, Tuzla Vesen Yalıları'nı anlatıyor!
  • 13.06.2022 11:46

İbrahim Yıldız, Tuzla Vesen Yalıları'nı anlatıyor!

Vesen Yapı Genel Müdürü İbrahim Yıldız, Tuzla'da hayata geçirilmekte olan Vesen ...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları satışa çıktı!
  • 08.06.2022 14:26

Mercan Tuzla Vesen Yalıları satışa çıktı!

Vesen Yapı, Tuzla’da hayata geçirdiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detay ...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları için ön talep toplanıyor
  • 04.03.2022 15:03

Mercan Tuzla Vesen Yalıları için ön talep toplanıyor

Tuzla’nın, denizin mavisi ile doğanın yeşilini buluşturan kıyısı Mercan’da inşas ...