maritbet girişmaritbet
Merakla beklenen projeler satış için geri sayımda

Merakla beklenen projeler satış için geri sayımda

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında satışa çıkmaya hazırlanan bu 10 proje beklemeye değer

1- Teknik Yapı Fikirtepe 4 Mart'ta satışa çıkacak

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında yeni bir projeye başlayan Teknik Yapı, bu projesini 4 Mart'ta görücüye çıkaracak. Kentsel dönüşümün simgesi olarak görülen Fikirtepe yeni projelerle bambaşka bir çehreye bürünecek. Teknik Yapı'da yeni projesiyle bu katkı sağlayacak. 

2- Ege Yakası

Eviya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Ege Yakası için şu an ön talep toplanıyor. Yakında satışa çıkması hedeflenen Ege Yakası, Ege konseptli bir proje. 554 konuttan meydana gelen Ege Yakası, kendi içinde 2'ye ayrılıyor. Residence bloğu ve tamamen oturum amaçlı konut bloğundan meydana geliyor. 1+0'dan 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor. 

3- Cennet Koru

cennet koru bahçesi

Mart sonu veya Nisan başında satışların başlayacağı Cennet Koru, Keleşoğlu Eba tarafından hayata geçiriliyor. Küçükçekmece - Soğuksu'da konumlandırılan Cennet Koru'da teslimlerin 2016 Nisan'da yapılması hedefleniyor. 423 konuttan oluşan projenin inşaat alanı 93 bin metrekare olarak belirlendi. 

4- Viaport Marina

Via Properties tarafından inşa edilen viaport Marin projesi 5 Mart'ta görücüye çıkacak. 700'e yakın tekneyi ağırlayacak olan Viaport Marin projesi, denizin üzerinde alışveriş birimlerden, su oyun parkından ve 5 yıldızlı otelden meydana geliyor. Projede 10 bin metrekarelik deniz suyundan oluşturulacak yüzme havuzu bulunacak. 

5- Dap Yapı Kartal

Dap Yapı, Kartal'da 70 bin metrekare denize nazır arazide geliştirdiği proje için ön talep topluyor. Yakında satışa çıkması beklenen Dap Yapı Kartal şimdiden yoğun ilgi görüyor. 700 metrekare cephesi bulunan Dap Yapı Kartal'da deniz taksi iskelesi ve deniz uçağı için pist olacak. Karma projesi olarak dikkat çeken Dap Yapı Kartal'da 1+1'ler yanı sıra büyük teraslı konutlar bulunuyor. 

6- Dumankaya Sancaktepe

Dumankaya İnşaat'ın en son projesi Dumankaya Sancaktepe için şu an ön talep toplanıyor. Stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan Dumankaya Sancaktepe projesi 800 konuttan meydana geliyor. Lansman sürecinin Mayıs'a kadar uzaması düşünülen Dumankaya İnşaat Sancaktepe'ye şimdiden 5 bin talep geldi. Projenin arsa alanı 66 bin metrekare olarak belirlendi. 

7- Seyran Şehir

seyran şehir blok

10 Mart'ta satışla çıkması beklenen Seyran Şehir, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. 248 konutluk bir proje olan Seyran Şehir'de 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sıralanıyor. Seyran Şehir projesinde teslimler 2015 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek. 

8- Toya Basın Ekspress

Ön talep toplama döneminde olan Toya Basın Ekspress projesi çok yakında satışa çıkacak. Toya Yapı tarafından Sefaköy'de Basın Ekspress'e oldukça yakın bir konumda yer alan Toya Basın Ekspress'in arsa alanı 20 bin metrekare olarak belirlendi. Toya Basın Ekspress, mimarisiyle bölgenin çehresini değiştirecek. 

9- Tarabya Life

16 bin metrekare arsa üzerine kurulacak olan Tarabya Life projesi ön talep aşamasında. Ruhsat işlemlerinin ardından satışa açılması hedeflenen Tarabya Life için bu sure Ağustos'a kadar uzayacak gibi görünüyor. 11 blokta 369 konuttan oluşacak Tarabya Life'ta 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sıralanıyor. 

10- Kentplus Kadıköy

kentplus kadıköy genel

Satışlarına yarın başlanacak olan Kentplus Kadıköy, Fikirtepe kentsel dönüşümü kapsamında hayata geçiriliyor. Emay İnşaat tarafından inşa edilen Kentplus Kadıköy, zemin + 25 katlı 3 bloktan meydana geliyor. 27 bin metrekare arsa alanına sahip olan proje Bağdat Caddesi'ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!
  • 26.07.2022 13:59

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!

Güncel Proje Bilgileri verilerine göre 2022'nin ilk 6 aylık bölümünde markalı ko ...

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'
  • 15.04.2022 11:47

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'

İNDER ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, TÜİK'in mart ayı k ...

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verileri yayında!
  • 01.09.2021 14:43

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verileri yayında!

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verilerine göre bu dönemde İzmir, Muğla ve İ ...

Güncel Proje Bilgileri 2021 ilk yarı verileri yayında!
  • 23.08.2021 16:08

Güncel Proje Bilgileri 2021 ilk yarı verileri yayında!

Güncel Proje Bilgileri Ocak-Haziran 2021 dönemine ait verilerini yayınladı. Bu s ...

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!
  • 26.09.2018 12:54

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...