maritbet girişmaritbet
Mayıs ayında hangi projeler görücüye çıktı?

Mayıs ayında hangi projeler görücüye çıktı?

Mayıs ayında satışa çıkan 19 projeyi sizin için araştırdık

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörü 2014 yılının Mayıs ayında da atağa geçti. Yılın beşinci ayında birçok yeni proje satışa çıkarken, bazı projelerin de diğer etapları tanıtıldı. Mayıs ayında görücüye çıkan 19 projeyi sizin için derledik

ALLURE TOWER

Allure Tower

Doruk GYO imzasıyla Avcılar E5 Karayolu'nun hemen yanında hayata geçirilen projede 71 metrekare ile 137 metrekare arasında değişen 400 konut bulunuyor. 9 bin 300 metrekare arsa büyüklüğüne sahip projede 1+1 ile 2+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Yüzde 50 prim öngörüldüğü Allure Tower'da fiyatlar 229 bin liradan başlıyor.  2016 yılının Şubat ayında teslim edilmesi planlanan projenin sosyal kullanım alanları arasında; fitness center, cafe, restoran, yüzme havuzu, otopark, yeşil alanlar, spor alanları gibi birçok lüks seçeneği bir arada bulmak mümkün.

NLOGO

Nlogo

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta çok ses getiren projesi Nlogo İstanbul'da projenin yüzde 50'si satıldı.7 blokta 2 bin 550 daire ve 59 dükkandan meydana gelen projede her etapta 850 daire bulunuyor.

1+1 dairelerin 79 bin liradan satıldığı projede 2+1'ler 229 bin lira, 3+1'ler ise 259 bin liradan alıcıların beğenisine sunuluyor. Nlogo İstanbul'da daire bedelinin yüzde 30'unu peşin verenler kalan tutar için 120 ay banka kredisi kullanabiliyor.

2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi hedeflenen projenin sosyal donatıları arasında; çocuk oyun alanları, süs havuzları, yürüyüş parkuları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu ve lobi-cafe bar yer alıyor.

Seyran Şehir

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa edilen Seyran Şehir, Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden oluşan projede 220 konut bulunuyor. Projede yer alan 4+1 dairelerin satışı tamamlandı. Başakşehir'de konumlandırılan projede 2+1'ler 467 bin liradan, 3+1'ler 528 bin liradan, 4+1'ler ise 700 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

7 blok halinde yükselen, 66 dükkanın hizmet vereceği sitede yaşam 2015 yılının Aralık ayında başlayacak.  23 bin 170 metrekare arsa üzerinde kurulan Seyran Şehir'in sosyal kullanım alanları arasında; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, futbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş parkuru, Türk hamamı, sauna, kapalı yüzme havuzu ve kapalı otopark sıralanıyor.

SEMBOL İSTANBUL

Sembol İstanbul 2. Etap

Karden İnşaat'ın Esenyurt'ta konumlandırdığı projenin 2. Etabı da görücüye çıktı.  Mimari tasarımının Ömer Çamoğlu'na ait olduğu projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

2015'in Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Sembol İstanbul 15 bin metrekarelik arazi üzerine kuruluyor. 1066 daire, 554 ofis ve 44 dükkandan oluşan Sembol İstanbul'un sosyal olanakları arasında; kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, fitness center, tenis kortu, basket sahası, sauna, pilates salonu, Türk hamamı, Fin hamamı, masa salonu, spa, kafe, restoran, oyun odaları, hobi odası ve çocuk parkı yer alıyor.

BALANCE GÜNEŞLİ

Balance Güneşli

Balance Gayrimenkul imzasıyla 17 bin metrekare arsa üzerine kurulan projede 301 bağımsız birim yer alıyor. Ev ofis konseptinde inşa edilen proje Güneşli Mahmutbey Mahallesi'nde konumlandırılıyor. 2015 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanan Balance Güneşli'de 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekler sıralanıyor.

Metrekare fiyatları 5 bin 360 lira ile 6 bin 600 lira arasında değişen projede her birim için otopark alanının yanı sıra fitness merkezi, güvenlik, kafe, restoran ve toplantı odaları bulunuyor.

WEST GATE

West Gate Platinum 

Ankara'da büyük ilgi gören West Gate'in üçüncü ve en özel etabı Platinum 10 Mayıs'ta satışa çıktı. Ankara'nın en gözde lokasyonlarından Eskişehir yolu üzerinde inşa edilen West Gate Rezidans, Doğukan Yapı tarafından konumlandırıldı.

Lansman sonrası 20 günde yüzde 30'u satın alınan West Gate Platinum, Ankara'nın batı kapısı West Gate'in en özel etabı olarak tanımlanıyor.

MSA Mimarlık imzalı Ankara'nın en büyük rezidans projesinde 707 rezidans daire ve ofislerle birlikte 43 cadde mağazası bulunuyor. Ayrıcalıklı rezidans hizmetleri kapsamında da housekeeping, oda servisi, concierge, kuru temizleme, vale parking, oto yıkama, 24 saat teknik destek gibi hizmetler sunuyor.

ist marina

İst Marina

Dap Yapı, Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesi Kartal sahilinde rüya gibi bir projeye imza attı. Dap Yapı, TOKİ iştiraki, Emlak Konut GYO iş birliği ile Kartal'da hayata geçirilen proje, 5 adet rezidans konut ve ofis bloğu ile ticari alanlardan meydana geliyor. Önünde mega yat marina alanı bulunan ve içinden hızlı tren geçen İstanbul Marina'da 258 adet bağımsız birimden oluşan yarısı açık yarısı kapalı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanları bulunuyor.

BROOKLYN PARK

Brooklyn Park

Pana ile Selimoğlu ortaklığında, Fikirtepe'de  hayata geçirilen projede 1+1 daireler 337 bin liradan, 2+1 daireler 556 bin liradan ve 3+1 daireler 789 bin liradan başlıyor. Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan proje 150 milyon liralık yatırım büyüklüğüne sahip. 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede arsa büyüklüğü 14 bin 500 metrekare olarak açıklandı.

Fikirtepe'de konumlandırılan projede 731 daire, 13 ticari birim bulunuyor ve 73, 109, 150 ve 244 metrekare yüzölçüme sahip evlerin bulunduğu projede 2 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Banka kredisine uygun Brooklyn Park'ta geniş yeşil alanları, spor alanları, otopark, çocuk oyun alanları gibi birçok seçenek bir arada bulunuyor.

FERKO SIGNATURE

Ferko Levent Signature

Ferko İnşaat tarafından Levent'te inşa edilmekte olan Signature projesi esnek ofis anlayışıyla yükseliyor. Signature Ferko Levent projesinde metrekare fiyatları 7 bin 500 dolardan başlayıp 11 bin 500 dolara kadar artış gösterebiliyor. 10 bin 600 metrekare alana konumlandırılan Signature'da deniz manzarası, kafe, restoran, güvenlik ve otopark gibi birçok seçenek sıralanıyor.

KALEKENT 2

Kalekent 2. Etap

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent 2. Etap'ta satışlar başlıyor. Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla, İstanbul en hızlı gelişen bölgelerinin başında gelen Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent'in 2. Etap satışları başlıyor. Kalekent 1. Etap'taki 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin satılması ve bu daire tiplerine yoğun talep olması üzerine Kalekent 2. Etap'ın inşaatına ve satışlarına başlandı.

Metrekare birim fiyatları 2 bin 700 lira ile 3 bin 300 lira arasında değişen projenin 2015 yılı sonu itibariyle teslim edilmesi planlanıyor.

Businist

Businist Fikirtepe

Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe'nin ilk projesi Businist, Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı ortaklığıyla kurulan SVR Grup projesidir.

İlk etabında 393 ofis ile 22 mağazadan oluşan Businist Office, A+ ofis katları ve cadde hayatının nabzını tutacak. Yüzde 65 prim yapması beklenen projenin mimari tasarımını Efekta Mimarlık Kurucusu Kayhan Çakanel üstlendi. Projede, Kule A'da 190 adet ofis, Kule B'de 189 ve Kule C'de 14 ofis olmak üzere toplam 393 adet ofis bulunuyor.

TOSKANA VADİSİ

Toskana Vadisi

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle inşa edilen Toskana Vadisi 3. Faz ile Büyükçekmece'de yükseliyor. Tek katlı villa yaşam felsefesi ile yola çıkan Toskana Vadisi, Arıkan Yapı'nın Park Village projesi ile yeniden yorumlandı. 
3+1'den 6+1'e kadar farklı konutların bulunduğu Toskana Vadisi 3. Faz için ön talep toplanıyor. 1068 dönüm tek parselde 1 ve 2A fazları, Dolce Vita Yaşam ve Spor Merkezi, Park Verde ve Toskana Çarşısı modern hayatın kaynaştığı kusursuz bir projede hayat buluyor.

179 metrekareden 694 metrekare arasında değişkenlik gösteren konutlarda 3 odadan 7 odaya kadar farklı oda seçeneği sunan Toskana Vadisi'nde fiyatlar ise 475 bin dolar ile 2 milyon 500 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. İlk teslimlerin 2015 yılının Eylül ayında, tamamının ise 2017 yılının sonuna yapılması hedefleniyor.

THE HOUSE RESIDENCE

The House Residence

Yenigün İnşaat'ın İstanbul'daki ilk konut projesi The House Residence'ta Eski Bomonti'nin endüstriyel mirası, modern tasarımla yeniden yorumlanıyor. The House Residence Bomonti'de resepsiyon ve concierge servisleri, 7/24 the housekeeper, vale, teknik servis, çamaşırhane ve güvenlik hizmetleri sunulacak.

 The House Residence Bomonti, The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Services'i tek çatı altında topluyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunan rezidans 200 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. The House Residence'ın tesliminin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

ANTASYA RESIDENCE

Antasya Residence

Ant Yapı'nın Ümraniye'de hayata geçirmekte olduğu Antasya Residence'in inşaat çalışmaları başladı. Konut, ofis, AVM'den meydana gelen Antasya Residence 42  katlı tek kule halinde yükseliyor. 

Antasya Residence; Akasya Yapı'nın yaklaşık  50 dönüm arsası üzerinde geliştirdiği konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma projenin konut bloğu olarak karşımıza çıkıyor. Ekim 2015'te teslim edilmesi hedeflenen projede; avlu, park alanı, kapalı otoparklar, yönetim ofisleri, lobi, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, spor merkezi, buhar odası gibi birçok hizmet bir arada sunuluyor.

Kilia Şile Konakları

Kilia Şile Konakları

Ekşioğlu Group ve İmsa İnşaat tarafından Şile'de inşa edilen Kilia Şile Konakları, 83 bin metrekare alanda konumlandırılacak.

Şile'de inşa edilmekte olan projede 3 ayrı tipte olmak üzere 104 adet tripleks konut yer alıyor. A tipi 300 metrekare daireler 650 bin dolardan, B tipi 350 metrekare daireler 850 bin dolardan, C tipi 500 metrekare alanlı daireler ise 2 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

AE Mimarlık tarafından tasarlanan projede; 4 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet açık ve kapalı yüzme havuzu, havuzların altında gizlenmiş otoparklar ve kreş bulunuyor. Arazinin eğimli olması ve çevreye zarar verilmek istenmemesinden dolayı, projede yüksek maliyetli olan havuzların altına gizlenmiş otoparklar tercih edildi.

Yüzde 70'i yeşil alan, amfi tiyatro ve çeşitli spor sahaları bulunan Kilia Şile Konakları'nın birinci etabının 24 ay sonunda, tamamının ise 36 ay sonunda tamamlanması planlanıyor.

Kilia Park AVM

Kilia Şile Konakları'nın içerisinde yer alan ve Şile'nin ilk AVM'si olma özelliğine sahip Kilia Park AVM'nin 2015 yılının Haziran ayında açılması hedefleniyor. 20 bin metrekaresi inşaat alanından ve 13 bin metrekaresi kiralanabilir alandan oluşan  Kilia Park AVM'de 80 adet mağazanın yanı sıra, bowling ve sinema salonları da yer alacak.

ONS İncek Residence

ONS İncek Residence

Opis Grup tarafından konumlandırılan Ons İncek Residence, Yazgan Tasarım Mimarlık imzasıyla tasarlandı. Ankara'nın en büyük projelerinden olan ONS İncek, renkli binalarıyla renkli yaşamın kapılarını açıyor. 15 bin metrekare peyzaj alanı bulunan projede, üç renk kulede 558 adet 1+1, 416 adet 2+1, 10 adet 2+1 dubleks ve 8 adet 3+1 dubleks olmak üzere toplam 992 konut bulunuyor.

A bloğunun 43, B bloğunun 45, C bloğunun ise 41 kattan oluştuğu projenin özellikleri arasında; 997 kapasiteli kapalı otopark, 273 kapasiteli açık otoparkın yanı sıra, Ons İncek Residence'ta yemek siparişi, yıkama ve ütü hizmeti, kuru temizleme, terzi hizmeti, fatura ödeme, sağlık hizmeti, kreş gibi pek çok organizasyon hizmeti bulunuyor.

TRİOS 2023

Trios 2023 İkitelli

Pulsar İnşaat ve Kurumahmutoğlu İnşaat tarafından İkitelli'de yükselecek olan Trios 2023 adını Türkiye İkitelli Organize Sanayi bölgesinden alıyor. 

Üç ayrı bloktan oluşan projenin ikisinde atölye ve dükkanlar, üçüncüsünde ise çarşı ve kuleler yer alıyor. Toplam 250 adet atölye, 45 adet mağaza, 11'er katlı ofis/otel/iş merkezi kullanımlarına uygun 2 kule bina yer alıyor. Ekim 2015'te teslim edilmesi hedeflenen projede ofislerin metrekare birim fiyatları 2 bin 500 liradan başlıyor.

Mistral İzmir

Mistral İzmir

Mistral Yapı'nın İzmir Bayraklı'da konumlandırdığı proje İzmir'in en iddialı projelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Rezidans, ofis ve açık hava yaşam merkezinden oluşan proje farklı mimarisiyle dikkat çekiyor. Mistral İzmir'de konut ve ofislerin yanı sıra 2 katlı çarşı da bulunuyor.

2015 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

İncek Blue

İncek Blue

Ankara'nın en farklı projesi İncek Life'ın en yüksek bloğu İncek Blue'da fiyatlar 325 bin liradan başlıyor. Sinpaş GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede 38'i villa olmak üzere toplam 548 konut bulunuyor. Ankara İncek bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İncek Life'ın en yüksek bloğu İncek Blue 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşuyor.

77 metrekare ile 90 metrekare arasında değişen 1+1 evlerin en düşük fiyatı 325 bin lira, en yüksek fiyatı 429 bin lira, 112 metrekare ile 121 metrekare arasında değişen 2+1 evlerin en düşük fiyatı 488 bin lira, en yüksek fiyatı 592 bin lira olarak belirlendi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mayıs ayında inşaat sektörü yine atağa geçti!
  • 30.05.2015 15:51

Mayıs ayında inşaat sektörü yine atağa geçti!

Mayıs ayında satışa çıkan projeleri Emlaktasondakika.com olarak sizler için derl ...

Mayıs ayında hangi projeler görücüye çıktı?
  • 29.05.2014 16:13

Mayıs ayında hangi projeler görücüye çıktı?

Mayıs ayında satışa çıkan 19 projeyi sizin için araştırdık ...